Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_e7cfdb4e97b4240a2c1d5a2873cdb6ee, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Resimli ! Karnı küçük olanın doğumu zor mu olur-Diğer
0 oy
706 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

karnim küçük mu 35 hafta için kızlar. Karnı küçük olanın doğumu zor mu olurmuş

12 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benimde küçüktü ilk doğumumdu ama 6 saat sancı çektim. Doğumda çok kolay oldu. 
tarafından
Buna çok sevindim :)
-Reklam-
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Bence alakası yok 
tarafından
Umarım inşallah
0 oy
tarafından
Doğum hanede bana hemsire sormuştu kac haftalksn diye  41+5 deyince şaşırmıştı hiç buyumemis karnin diye ama doğumum sukur kolay geçti 10 dkda pırtladı kizim :D
tarafından
:D. Insallah canim .... ondan öncesinde 24 saat suni aldim ama onu saymiyorum :))
tarafından
Hah işte o çok fena bsi Allah kimseye göstermesin ya
tarafından
Ayy amiinn birde dogumdan sonra o dikiş  yokmu dikiş atilacagna tekrar doğuruyum  daha iyi
tarafından
Neden ki ya ben hic hissetmedim bile 7 tane atıldı ama sen neden öyle dedin ki acıdi mi
tarafından
Benim dikiş sayimi söylemedi sanirm fazlaydi icli dışli dogurmak bana daha kolay geldi dikişlerden  cok kötüydü valla hatirlamak bile istemiyom offf  :-/
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Evet karnın küçük duruyo cnm benimde öyleydi seni korkutmak gibi olmasın ama çok zor bir doğum yaptım 35 haftalıkken yaptım bide 
tarafından
Erken doğumdan korkmuyorum da ilk kızımı 17 saatte doğurdum yine öyle olur diye korkuyorum :D
0 oy
(14,820 puan) tarafından
Allaha şükür kolay oldu doğumum

Karnım küçüktü kızım doğunca kızımı kucağına alırken ebeler dedi karnın öyle küçüktü minik birşey bekliyorduk nasaallah7dediler
tarafından
Ya bana da komşum dedi. Karnın küçük 5 aylik gibi doğumun zor olur hazırlıkli ol dedi valla içim rahatladı suan
(14,820 puan) tarafından
Böyle şeylere kafayı takma
Akışına bırak kimseyi dinleme
Ben 35 haftadan itibare squat da çok yaptım eğil kalk hareketi faydalı oluyor
tarafından
Zaten 4 yaşında bir kızım var squata geçmeden enerjim bitiyor :D
(14,820 puan) tarafından
Doğrudur:))
0 oy
tarafından
Yok ya alakası yok bence 
tarafından
Umarm inşallah :)
0 oy
(29,564 puan) tarafından

Karnim cok kucuktu doktorlar hamile olduğuma inansalar dahi 9 aylik olduğuma inanmadirlar görünüş olarak.

kizim 2860 doğdu  cok kolay dogurdum 4 saate fln doğumun bitmis oldu inanma sn millete abartıyorlar 

tarafından
Ay aman şükür ya nasıl korkuttu beni valla sağol
(29,564 puan) tarafından
hayirli doğumlar
0 oy
(334 puan) tarafından
Kız yok onu kim söylüyorsa inanma. Ben o 9 aylık hamileydim karnım yoktu göbekli gibi duruyordum. Dogumum kolay oldu
0 oy
(137,495 puan) tarafından
Millet 10 saat sanci cekiyo benimde gobegim minicikti dogumum cok iyi gecti
0 oy
tarafından
Benim ki küçük tu zor oldu ama alakasi var mi bilmem ilk defa duydum :)
tarafından
Bende ilk kez duydum ilk doğumumda karnım çok büyüktü 17 saatte doğurdum bakalm bu ne olacak burda yazarm sizede :D
tarafından
10 saatte dogurdum bende :)
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Tövbe bismillah daha neler duyacağız acaba:)))))))
0 oy
(945 puan) tarafından
Bence alakası yok benim de karnım küçüktü 3 kg doğdu prensesim . Çok da kolay doğurdum geze geze doğurdum ebeler bana şaşıp kalmıştı sen bu ağrıyla nasıl geziyorsun diye doğum katını gezmistim sabaha kadar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kumsal1 (3,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 470 göst.
28 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 429 göst.