0 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben kaynanamla tartıştım yeni ayri eve çıktık. Eşim asgari ücret alıyor 1600 tl kira faturalar falan derken çok zorlaniyorum. Oğlum 3 aylık sütüm yetmediği için mama veriyorum maması 1 hafta gidiyordu şimdi biberona alıştı emmiyor emmediği için sütüm de bitti artık haftada 2 mama aliyoruz bunun bezi falani filani ve daha doğal gaz faturasi da yok. Allahım bu gün oğlumun mamasi bitti paramız da yok. Ve daha ay ortası ne yapıcaz hiç bilmiyorum. Evde paketleme işi yapan var mı yani zaten tek başima hiç vaktim yok ama gece oğlum uyurken yaparım diyorum bildiğiniz var mı ?

5 Cevaplar

0 oy
(2,040 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah bulabilirsin çevren varsa eğer farmasi yapabilirsin yada kına düğün organizasyon yerlerine bir sor nikah şekeri kına paketi filan yaptırırlar belki 
tarafından
Ben tekirdağdan istanbula evlendim bir tane tanıdığım yok burda. Düğün organizasyon yerlerine sordum dedikleri cevap şuydu. Pandemiden düğün mü oluyo ki nikah şekeri yaptırcak insanlar
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Canım sütun tamaman bitmediyse sağ öyle ver 

Allah yardımcın olsun
tarafından
Canım sütüm zaten çok az di doymadıği için mama veriyordum ama büyüyünce artık hiç doymamaya başladi ve biberona alışti sağdım bir süre ama zaten az olan sütüm emmediği için iyice bitti bir damla bile gelmiyor artık.
0 oy
tarafından
Kaç aylik bebegin 
tarafından
3.5 aylık
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 1600 tl ne kadar çok kira yaa bu insanlar ne yiyip ne icsin 
tarafından
Vallah canım ve birde bu en ucuz kira istanbulda kira fiyatları uctu aldığı maaşın yarisindan fazlasını kiraya veriyoz hic bir şey kalmiyo
(14,154 puan) tarafından
Gerçekten çok zor Allah kirada olan herkese yardım etsin inşallah
(14,154 puan) tarafından
Oturduğun semt neresi
tarafından
Fatih de oturuyorum
0 oy
(583 puan) tarafından
Daha uygun ev bulamiyormusunuz nerde oturuyorsunuz çok zor ALLAH yardım etsin 
tarafından
İstanbulda oturuyorum inanir mısin eşimin patronunun evine gittik tartışınce 20 gün boyunca ev aradik ama yok en uygunu buydu ve patronu da artik laf etmeye baslamisti gectik buraya mecbur
(583 puan) tarafından
Anladım tabi istanbul zor kira
tarafından
Çok zor vallah çok

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 153 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Sevgii15 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
18 cevap 644 göst.