Oglusumu nasil birakicam diye huzunleniyorum . Sezeryan olucam iki uc gun yaninda olamiycam :( oysa 1 dakika bile yanimdan ayirmadim. Ayni durumu yasayaniniz varmi kizlar
Valla canım benimde doğum yaklaştıkça içimde bi korku endişe bundan önceki iki doğumda bu kadar duygu karmaşası yaşamadım daha önce böyle bi uygulamadan haberim yoktu simdi var ama burada yazılan bazı şeyleri görünce iyice artıyor korkularım benimde var iki tane ikiside çok düşkün bana ben yokken gündüz teyzesi akşam babası bakacak annemde yanımda kalacak inşallah ama yinede annelik işte aklım hep onlarda ne olurlar diye kış günü hasta falan olurlar mı diye seni çok iyi anlıyorum hele kızım 4.5 yaşında dün nts ye girdim çıkıncaya kadar neredeyse ağlamaklı olmuş 20 dakika zor dayanıyor 2 gün nasıl dayanacak bilmem
Ya cok zor olmali dusundumde :( ama getirirler hastaneye yanina hergun babasiyla gelir gorntulu ararsiniz flan
Ben normal doğum yaptım doğuma girerken kızımı gördükçe aglayasim geldi napcak nasıl gece uyuyacak bensiz diye 1 gece kaldığımız halde o stresi bende yaşadım akşama kadar yanımdaydı gece babasıyla yatmaya gitti yanımda annem kaldı seninde imkanın varsa öyle yaparsın insanın gönlü el vermiyor ama napalim yapacak bişey yok
Ayy canın bende senin gibiydim Kızım çok küçük ya gece doğum sancim başlarsa ya kızım perişan olursa bide gurbetteyim bırakacak kimse yok bide yurt dışında normal doğum da yapsan mecbur 3 gün hastanede kaliyorsun die kızım gelince hep kucagimda kalmak istiyordu ayy Zor canim allah yardım etsin babası çok güzel baktı lakin bebek beni görmediği için boyundan ve kalça dan yara çıkmıştı eve gelince 2 gün içinde geçti yaralari
Bunu bende düşünüyorum kızım 2 yaşında bensiz duramıyor ben onsuz :(
Beeennn:( bnmde üc yasnda kizm var bna cok duskun bn onu nasl brakip gidicm bilmiyorm bu ayin 25 inde yatişim var bn gidince nabicak kuzumm..
1,493,344 soru
24,399,937 cevap
350,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın