0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (2,372 puan) tarafından

Doğuma 3 gün var. Mutluyum.

Fakat eşim babasının ismini koyacak ;@ ilk oğlum benim babamin ismi. Benim babamin hiç oğlu yok. İlk erkek torun da benim oğlum olduğu için o yüzden fatih koyduk. Eşim de kayinbabamgil de birsey demedi. 

Bunda da kaynanam kendi babasının ismini istedi. Ki bende kaynanami severim yalan yok. Tamam dedim.Kayinbabamin adı MEHMET.Kaynanamin Babasının ismi de Ali. Benim dedemin adı dà ali. Benim annemin dedesinin de Adi ali.

Her neyse eşim geçen kaynanamgile gitmişti.

Kayinbabama demiş MEHMET ALİ koyacağım diye. Onlar da seslenmemis. Birsey dememişler yani. Eşim de seslenmediler diye koyun dediğini anlamis. 

Ki kayinbabamin da 2 tane daha torunu var adı mehmet. Birinin adı mehmet Emin. Diğerinin adı mehmet akif.

Buna da mehmet Ali diyo. Hem kayinbabamin ismi hem kaynanamin babasının adı. 

.

Şöyle birsey de var. Geçen sene ramazan bayramında kayinbabam ile kavga ettim. Ağzıma geleni soyledim yani. O gün bu gündür konuşmuyoruz.. şimdi ben nasıl çocuğumu seveyim mehmet diye. 

.

Eşime de dedim sadece ali desem babana daha çok koyar hiç koymayalim daha iyi dedim.

Eşimin de sağdan giriyo Soldan çıkıyor ;@ ;@ ;@ ;@ 

Dünden beri sinir krizi geciriyorum ya.

İstemiyorum dediğim halde koyacak çocuğun ismini. Kayinbaba sevinecek benle konuşmuyor benim ismimi de koyuyor diye. Aslında istemiyorum..


10 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
Şu baba isimleri de beni bitiriyo yani tamam anladık babanız dedeniz ama eski isimler bıraksınlar baskı yapmayı da kendinize göre güzrl isim koysanız ne var yani bunda memet ali bunlar artk koyulmuyo günümüz isimleri daha çok koyuluyo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım valla kusura bakma ama kendini aşağıda atsan o babasının ismini koyar ilki senin babanın adıymış çünkü biraz daha istmeiyorjm dersen sen koydun karışamazsın derler . Cocuk senin sonuçta ismiyle sevecek değilsin bence mazur gör koysunlar ilkinde seni kıran olmamis
0 oy
(874 puan) tarafından
Bence kulağına okurken Mehmet Ali diye okuyun kimliğe Ali / Ali Eren gibi isimler yazin ikinizin gönlü olmuş olur 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Ya hiç mi kendi çocuğunuz için özenmiyosunux illa bi ana baba.adi koyuyorsunuz. Sen koymassn haklısın ama şuan eşine bu hakkı den vermişsin.
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Canım benim kayınpederimin adı Ahmet eski sözlüm Ahmet eşim tutturdu Ahmet olucak diye bende Ahmet demem dedim. Adını Ahmet Ege koyduk oğluma bu güne kadar hiç Ahmet demedim herkes ege diyo kaynatam Ahmet diyo sende Mehmet diye çağırmak zorunda değilsin ah bu kayınbabalarrrrr:))) 
0 oy
(119,149 puan) tarafından
Uuuf hic sevmedigim isler
0 oy
(238 puan) tarafından
Valla k.bakmayında kendı aılenızden bırının ısmını koyarken hic dusundunuzmu yada esınız ıstemıorm dıe tepkı koysaydı tuhaf gercektrn bu dusuncelrınız bazı adamalrda haklı grrcekten duymamazlıkdan gelmekde
0 oy
(689 puan) tarafından
Tarafsiz yorumlamami istersen sen babanin ismini koymussun esin de koymali bence sende ali fe nolacak ki 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Gerçekten anlamıyorum. Ne kadar torunu varsa ismini verdirmiş adam hala da olacak diyor. Hayır ne oluyor yani isim koyunca mertebelerimi yükseliyor? İstemediği halde ismini verdirmek bana Gerçekten haksızlık ve terbiyesizlik geliyor. 
0 oy
(747 puan) tarafından
Kendi babanın adını koymuşsun bişey dememişler.Madem çok istiyo eşin onun istediği olsun haksızlık olmasın bence.Ha şuda var zaten 2 toruna kayınbabanın adını vermişler sizin çocuğa ne gerek var.Her toruna mehmet mi koyacaklar Allah'ım yaa.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Anneyim anne (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
6 Aralık 2018 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilay (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 307 göst.
9 Kasım 2020 Aile kategorisinde Haceerr (2,009 puan) tarafından soruldu

378,332 soru

11,324,023 cevap

34,775 kullanıcı

...