0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
sorum başlıkta kızlar 

11 Cevaplar

0 oy
(2,128 puan) tarafından
Hayır canım ishal belirti zaten
(2,029 puan) tarafından
belirti biliyorum da zatureye çevirir mi
(2,128 puan) tarafından
Yok canım sanmıyorum dikkat etsin tabi doktoruna bi danıssın Allahın izniyle bisey olmaz
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
Beslenmesine dikkat etsin verilen ilaçların ilerde böbrek yetmezliğine sebep oldugu söyleniyo canım. 
(9,716 puan) tarafından
Aynen canım bobrek yetmezlıgıne sebeb olabılıyo nefes darlıgı yoksa yatsın bol sıvı alıp dınlensın d vıtamını alsın benımde kronık rahatsızlıgım vardı agrıları ıcın parol alsın
(2,029 puan) tarafından
tamam icirmicem
(2,029 puan) tarafından
annem evde geciriyo kalp hastası ama kanina geçmemiş dediler ve nefes sorunu yok çok sukur
(9,716 puan) tarafından
Su an ne durumda canım ne sıkayeti var kacıncı gununde
(352 puan) tarafından
Sarımsak en güçlü antibiyotik. Sana diğer postunda da yazmıstım bol sarımsaklı kemik sulu çorbalar sirkeyle gargaralar ballı süt. Tereyağ. Sumak çayı. Güzel beslenir gijyene de dikjat ederse atlatır Allahın izniyle verme ilaç vs. Allah şifa versin
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Bol bol su içsin canım 
(2,029 puan) tarafından
saolun
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Hayır zararli değil  canim bi belirti. Emin degilim kendi yorumum ama evde tek ishal olan bendim ben daha erken attim vücudumdan hastalığı 
0 oy
tarafından
Ben gün de 15 defa ishalden tuvalete giderdim dikkkat etsin usutmesini kendisini muz yesin patates haşlasın  bide annene söyle verdikleri korona ilacını kullanmasın benim bağırsaklarıma hasar bıraktı 
(2,029 puan) tarafından
herkes öyle diyo ilaç hakkında ya kullandirmasam atlatır mi
tarafından
Atlatır canım atlatır boşver sonra benim gibi surunmesinden iyidir çok pişmanım kesinlikle kullanmasın asla tavsiye etmiyorum
0 oy
(490 puan) tarafından
İshale en iyi kahve limon geliyor zaman kaybetmeden icsin bak nasil kesilcek ishali
0 oy
tarafından
Ishal ikinci belirti zaten Rabbim sifa versin
(2,029 puan) tarafından
amin sagolun
0 oy
(5,670 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm inşallah tez vakite sağlığına geri kavuşur 
(2,029 puan) tarafından
amin allah razı olsun
(5,670 puan) tarafından
Senden de cnm
0 oy
tarafından
Canim benim esimin anneaannnesi yakalandi koronaya ben annegildeydim o sira esim dahil hepsi karantinaya alindilar esim bakmis anneannesine kadin 65 ustuydu baya kotuymus agzi yara atmis felan esim iyice gozlemleme sansi olmus gungun nasil ilerlicek diye  once halsizmis sonra oksurmus felan iyilesmeye yakın ishal olmus surekli lavaboya gidiyormus ama esim diyor ona 10 litreden fazla su icirdik gunde ve esim hergun sirke sıkmış kadinin ustune ve hamdolsun esime hic bulasmadi sirke sayesinde esim evin heryerini sirkelemis her 5 dakikaya bir sirke sıkmış ne ona nede digerlerine bulasmadi . Ama ishal oluyorsa iyi diyordu esim hastalik mideden atilsin diye bol su icsin annen birde canim sicak suya iyice limon sıksın biraz bal koysun biraz nane cok azda elma sirkesi koysun dengelesin yani birbirlerini sirkeyi cok koymasin ama bunlari icsin hergun ama atlatir insAllah esim gil suyla bu karisimla sirkeyle koronayi atlattilar ve esimin anneside astım hastasidır o temas etmisti neneye boyle boyle ilk asamada icti bunlari sukur bisi cikmadi atlattilar .
(2,029 puan) tarafından
inşallah benim annem de iyilesiyodur engelli kardesim var alamiyorum da
0 oy
tarafından
Işgal son evresiymiş onunla virüs atılıyor muş en son inşallah biram evvel atlatır kurtulur bebim ablamda son zaman şiddetli ishal olmuştu ondan sonra iyileşti 
(2,029 puan) tarafından
amin allah razı olsun çok korkuyorum birşey olacak diye
tarafından
Olmaz allahın izniyle inşallah düzelir biran önce
0 oy
tarafından
İshlle vücuttaki mikrop gider cnm brn ishalle atlattım 
(2,029 puan) tarafından
inşallah ya kafayı yicem

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 424 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 553 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

409,701 soru

12,316,286 cevap

38,838 kullanıcı

Kategoriler

...