Canim benim esimin anneaannnesi yakalandi koronaya ben annegildeydim o sira esim dahil hepsi karantinaya alindilar esim bakmis anneannesine kadin 65 ustuydu baya kotuymus agzi yara atmis felan esim iyice gozlemleme sansi olmus gungun nasil ilerlicek diye once halsizmis sonra oksurmus felan iyilesmeye yakın ishal olmus surekli lavaboya gidiyormus ama esim diyor ona 10 litreden fazla su icirdik gunde ve esim hergun sirke sıkmış kadinin ustune ve hamdolsun esime hic bulasmadi sirke sayesinde esim evin heryerini sirkelemis her 5 dakikaya bir sirke sıkmış ne ona nede digerlerine bulasmadi . Ama ishal oluyorsa iyi diyordu esim hastalik mideden atilsin diye bol su icsin annen birde canim sicak suya iyice limon sıksın biraz bal koysun biraz nane cok azda elma sirkesi koysun dengelesin yani birbirlerini sirkeyi cok koymasin ama bunlari icsin hergun ama atlatir insAllah esim gil suyla bu karisimla sirkeyle koronayi atlattilar ve esimin anneside astım hastasidır o temas etmisti neneye boyle boyle ilk asamada icti bunlari sukur bisi cikmadi atlattilar .