0 oy
5,013 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dayımın beş yıldır çocuğu olmuyor İstanbul'da maddi durumuda gayet iyi her yolu denediler eside diyo başkasıyla evlenirsen hakkindir ama beni bosamalisin dayimda eşini seviyor boşamak istemiyor annem geçenlerde yanına gittim kahvaltıya bana dedi bı kızın var eşinle bosaniyosunuz durumun yok dogucak bebeği dayına ver dinende ona helaldir nikah düşmez filan dedi kızdım ona dün yengem abisinin düğünü için memlekete geldi dedemlere yemege geldi annemle yanına gittik annem yengeme dedi kardeşimin evlenmesinj kabul et seni seviyor sizi eşit tutar boşama dedi yengem dedi abla kabul edemem kaldiramam bunu sonra dayım aradı görüntülü annem kızımı gösterdi şakalaştilar filan annem dedi kardeşim kızımın dogucak çocuğunu sana verelim büyütün kendinize dayım dedi Yok olucaksa bnm kanimdan olucak dedi yengem ben isterim dedi seve seve buyturum sonra dönüşte anneme kızdım niye konuyu açtın diye kardesimdir içim acıyor yaşı geçiyor filan dedi bnde üzülüyorum durumlarına ama o kdr acı çekip altı ay emzirip onlara vermeyi kabulenemem

106 Cevaplar

+27 oy
(1,101 puan) tarafından
Çoğu zaman burada okuduğum postlara gerçekten inanamıyorum 
(1,101 puan) tarafından
İstediğini sevmekte özgürsün :D
(5,751 puan) tarafından
Kiz hic puanjnda yok nasil basariyon editor olmayi
(1,101 puan) tarafından
Puanla editör olunmuyor ki :)
(428 puan) tarafından
Aynen hep sensin diyip alttan almak lazım burda :) bizdede bu yok bu platformda anca yazarız çıkarız :) ne canlar yancak simdi izleyip gorcez :)
(478 puan) tarafından
Editör ne iş yapıyor nasıl olunuyor maaşlı mı puanla mı olunuyor ?
-Reklam-
+3 oy
(957 puan) tarafından
Sahipsiz bir sürü bebek var onlara sahip çıksınlar hiç degilse sevap işlerler ne demek evladını başkasına vermek gördükçe kahrolup yanarsın öyle saçma iş mi olur 
(895 puan) tarafından
Bana dereotu iyi geldi dene canm.boyle tutam tutam ye ustune su ic
tarafından
Ebe de tavsiye etmisti bulamamistim buralarda sutum tamamen kesildi zaten akacak delik bile kalmadi  mama veriyorum
(73 puan) tarafından
Nikah düşen herkesle münasebet kurmak mi lazım yahu bu nasıl bir mantık. Nikah düşüyor evlatlık almayim, nikah düşmüyor bu çocuk benim olsun. Saka mı bu?
(15,132 puan) tarafından
Ah bi anlasalar da şu yetimhaneler boşalsa kuzum
(2,204 puan) tarafından
Hangi çay o  çok merak ettim vallaha doğum yapmış biri olarak sütüm 1 ay sonra kesildi söyle de emzirelim  bskdjdlkfofklf
Akıl mantık alıyor mu allah için doğum yapmamış birinin sütü nadıl gelir
+1 oy
tarafından
Allahım şuan resmen tüylerim diken diken oldu. Allah yardımcın olsun kuzum. İnşallah kurtuluşa erersin. Ama bebeğinden asla vazgeçme sonradan çok pişman olursun 
+1 oy
tarafından
Canim sakin verme sonra pisman olursun tamam onlarda istiyor evlatlari olsun amma sen kaldiramazsin kiyamazsin vermeye bence kabul etme anenede tepkini koy
tarafından
Ben kızdım ztn duyduğumda ama yengem oradayken yine konuyu acti
+1 oy
tarafından
Bende olsam kabullenemem olamaz yanı 
(186,797 puan) tarafından
selmos ozledim seni bee
tarafından
Bende özledim :) bugün görüntülü aricaktim seni sonra vazgeçtim müsait deiksindir die
+1 oy
tarafından
Aynı şey benimde başıma geldi boşanma davası açmıştım ikinci kızıma hamileydim annem dayımı aramış eşiyle 7senw çocukları olmadı kızımın bebeği doğunca size verelim bozmayın yuvanız demiş dayimda benden olmayan bebeği istemiyorum evlatlık demis sonradan dayımın eşinden duydum bana da demişti annem saçmalama demiştim yaptiysam tek başıma da buyuturum hediyemi veriyosun kafana göre cahillik çok zor birşey tedavisi olmayan bir hastalık 
tarafından
Aynn şuan ikinci esimden birde oğlum var 9aylik
(5,513 puan) tarafından
Büyük kizini yanilmiyossm esin almaknistiyordu kaciriyordu hep o nerde iki kizinds senin ysnindami canim
tarafından
İkiside yanımda cezaevine girdikten sonra bişi yapamadı artk aileside biz bakamayiz bu yaştan sonra dedi o konuda beni desteklediler ikiside yanimda af filan çıkmazsa 2031re kdr cezası var daha
(5,513 puan) tarafından
Anladım canm cevap verdigin icin tesekkurler Rabbim sana ve kizlarina merhamet etsin saglikla huzurla bir omrunuz olsun cok once postlarini gormustum ve merak ediyordum iyi olmaniza sevindim
tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim o zalim eşten sonra öyle bir eş nasip ettiki öpüp başıma koysam az gelir
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Yok artık daha neler evlat edinseler daha iyi olur bence yetiştirme yurtlarındaki cocuklardan birini kurtarsalar daha büyük sevapta alırlar dşye düşünüyorum bi anneyle evladı ayırmakta büyül günah bunu unutuyor herhalde hiç nornal gelmiyor bu bana
tarafından
Dayimda dedi kendi kanimdan olmasa istemiyorum diye
(1,331 puan) tarafından
İyiki öyle demiş yengen de atlamış hemen benim lafım onaydı aslında o kadar çok istiyosa senin yavrunun bi anası var zaten anasız babasız bi sürü bebek çocuk var onlara el uzatsa keşke
tarafından
İstiyor evlatlik almayi esirgemedende olsa istiyor ama dinen o çocuk büyüdüğünde helal sayılmıyor onlara o yüzden dayım diyo illa kanımdan olucak yengem abisinede teklif etmişti oglunu bana ver diye dayım kabul etmedi
(1,331 puan) tarafından
Oy oy anladım canım valla keşke hiçbi kadının kucagı boş kalmasa ama her seyde bi hayır var derler bir evlat kolay gelmiyor dünyaya annen dayını düşünüyor ama senin üzüntün ne olacak teklifi dahi abes yani yengende eblat yokluğunu bilir neden sana da onu yasatsın li böylr düşünmesi gerekirken aman ne biliyim vallaallahtan dayın istememiş
(1,498 puan) tarafından
Evet helal sayılmıyo ama onunda çözümü var erkek olursa teyzesi kız olursa halası emzirirse mi yada tam tersi yanliş olmasın o zaman nikah düşmez
0 oy
(16,380 puan) tarafından
Bu ne sacmalıktır ya. Annenin yaptıgı tam bir cahillik. Olmuyorsa vardır rabbimin bildigi.. Vermesin de de vermemesindeki hayırda büyüktür. Bu kadar cocukta istiyorlarsa gidip cocuk esirgemeden alsınlar bari oradaki bir masum kurtulur kapılara bakan o kadar masumlar var orada
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Evlat edinsinler 
tarafından
Aynen öyle o kadar sahipsiz çocuklar var birini evlat edinsinler hem sevaba girerler yetimi büyüterek.
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Sana ici yanmayacak mi? Herkes bi evladı olsun ister ama Belki hayırsız olacak belki de Allah onunla imtihan edecek. Kusura bakma ama şuursuzca bi düşünce. Asla kabul etme hediye mi veriyonuz Allah aşkına ya 
tarafından
Bnde öyle dedim
0 oy
(15,102 puan) tarafından
Ben şok oldum annen nasıl böyle bişey söyleye bilir 
tarafından
Kardeşine içi açıyor ama kızımı nasıl ayiricam demiyor
0 oy
tarafından
Annenin baska istegi arzusu varmiymis
tarafından
Kardesine acidigi için kızının cocuguna kiyicak neymis cocugumla dayimin nikahi dusmuyormus dinen helalmis
tarafından
Ee hadi sen verdin diyelim esin verecek mi  o cocuk gozunun onunde buyuycecek nasil bi vicdansizlik
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Annen kusura bakmada ne kadar sacma biri yani.. O cocuk buyudugunde ogrendimi senin yuzune tukurmiycekmi senden nefret eder oyle sey olurmu ya.Allah onada hayirli evlat versin.pisman olursun yapma oyle bisey
tarafından
Senin annesi oldunu bilerek buyuturler ona aciklarsiniz diyodu yengeme dayim istemedikce yengemle annem ısrar ediyor du
(2,583 puan) tarafından
Cocuk senin cocugun annenin karışmaya hakki yok kendi doğursun versin.diyelim ki verdin sonra Allah tarafindan oldu cocuklari yani Allah isterse olur o zaman ne olacak ilerde dislanacak boyle bi olaya soz hakki olmayan yavruyu sokman bence günah.
(38 puan) tarafından
Sen niye ses etmiyorsun da onlar ikna ederken sende gönüllü gibisin
0 oy
tarafından
Öyle şey mi olur yaaa şaşırarak okudum.annen nasıl telefonda emrivaki yapıp dayıma öyle söyler hani sen kabul etti de mi söylüyor dayiyi bırak babam olsa bebeğimi vermem ben sakin evladindan vazgeçme bak 
tarafından
Asla vazgecmem annemin dayima konuyu acmasinada tepki gösterdim benim bebegimi benden habersz başkasına sunuyor
tarafından
İyi yaomissin bu aralar annenle pek sikifiki olma kuzum ... Kimse kimsenin bneegini başkasına sahiplemdiremez
0 oy
tarafından
Rabbim evladı olmayanlara isteyip dinleyenlere versin inşallah ama kendi çocuğunu annenin vermesine ne demeli. Sanki ödünç bı eşya aliyor
0 oy
(2,242 puan) tarafından
ne demekmis o ya olsem vermem rabbim onlara da versin olmuyorsa da sahipsiz bir bebege baksinlar sevap islemis olurlar ne kadar muhtac cocuk var 
tarafından
Yengem evlat edinmeyi istiyor dayim kendi kanindan olsun olucaksa diyor annemde hediye gibi bebegimi sunuyor
0 oy
tarafından
Agzim acik okudum
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Annen cahillik etmis ca sacmalik herkesin kaderi bu napabilirsn 
0 oy
tarafından
Böyle birşeyin konuşulması bile saçma. Ben çok kızıyorum durum yokbiomem ne deyip çocukları veriyorlar sıra yirmi yıl sonra çıkıp senin anan benim diyorlar. İ cocugun genckigini çocukluğunu kim verecek. Tartışılması bile gereksiz bı konu bence
0 oy
(16,282 puan) tarafından
Ya belki olacak çocukları 5 yıl ne ki milletin 20 sene sonra oluyor benim dayımın da 4 yıldır olmuyor bu ay yine tüp bebek deneyecekler iyi bende doğurup vereyim o zaman bu ne saçmalık ya vermiyorsa Rabbim vermiyor senin bebeğin ne alaka 
tarafından
Bende onu dedim gorumceminde oniki sene sonra oldu yengemin yumurtalıkları tamamen kullanilmaz haldeymis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 372 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 872 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (993 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 479 göst.
2 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeec (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 987 göst.