Kızlar dayım araba alacaktı biraz eksiği vardı 30 gram bilezik verdi annem mısırı biçtirince veririm dedi dayım 3 ay oldu biçtireli hala vermedi annemgil köye ev yaptıracak dayımdan istedi annem temeli atın bir sene bekleyin saglam olur dedi sizi oyalıyor anne dedim onun niyeti yok vermeye dedim annem 3 4 gündür aglıyor annem saf babamda öyle kullanıyor annemgili dayımda yengemde neyse annem Bi kaç defa istedi dayım sesini yükselterek annemi bastırdı cok saygısız Bi şekilde annemde büyük dayımdan annem 50 yasında dayım 35 dayımı annem büyütmüş anneannem ölmüş dayım küçükken o kadar emeğini yedi dayım daha öncede 20 çeyrek verdiydi annem önce aldıklarını versinler anne verme dedim beni dinlemedi verdi şimdi cok pişman aglıyor ev yaptıracam para gerek bana diyor bana bırak 3 günde aldırrım diyom kendi bilmiyor mu sanki alınacak diyor seni başından savuyor umursamıyor onlar hayatını yaşıyor dedim eşimde az dahaa bekle ellerindeki parayla temeli atsınlar sonra vermezlerse iste diyor sizce ne yapmalıyım annemgil aslaa alamaz bileziği vermezler