0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dayım araba alacaktı biraz eksiği vardı 30 gram bilezik verdi annem mısırı biçtirince veririm dedi dayım 3 ay oldu biçtireli hala vermedi annemgil köye ev yaptıracak dayımdan istedi annem temeli atın bir sene bekleyin saglam olur dedi sizi oyalıyor anne dedim onun niyeti yok vermeye dedim annem 3 4 gündür aglıyor annem saf babamda öyle kullanıyor annemgili dayımda yengemde neyse annem Bi kaç defa istedi dayım sesini yükselterek annemi bastırdı cok saygısız Bi şekilde annemde büyük dayımdan annem 50 yasında dayım 35 dayımı annem büyütmüş anneannem ölmüş dayım küçükken o kadar emeğini yedi dayım daha öncede 20 çeyrek verdiydi annem önce aldıklarını versinler anne verme dedim beni dinlemedi verdi şimdi cok pişman aglıyor ev yaptıracam para gerek bana diyor bana bırak 3 günde aldırrım diyom kendi bilmiyor mu sanki alınacak diyor seni başından savuyor umursamıyor onlar hayatını yaşıyor dedim eşimde az dahaa bekle ellerindeki parayla temeli atsınlar sonra vermezlerse iste diyor sizce ne yapmalıyım annemgil aslaa alamaz bileziği vermezler 

3 Cevaplar

0 oy
(16,883 puan) tarafından
Bile bile lades bu aynı aile bireyisiniz az çok karekteri huyu bilirsiniz vermeyeceği belli adama neden borç verilir ki hiç anlamam. Zaten çeyrekleri yemiş ölüm kalım meselesi de değil ki kıyamamış diyeyim araba alacakmış hadi isteyen yüzsüz diyememiş mi aldığını verdin mi ki yenisini istiyorsun diye. Geçmiş ola 
tarafından
Kaç gündür içim içimi diyor arsızlar ya bide anneme bağırıp susturuyor
-Reklam-
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Bu konuyu hatırlıyorum o bilezikleri vermeden öncede dayım istiyor araba için diye yazmıştın annen çok ağlar daha verecek ola ilk aldığını verirdi zaten 
tarafından
Evet eski hesabımdan sormuştum 3 gündür yalvardım verme anne diye sözümü dinlemedi arabaları yok üç cocugu var rezil oluyorlar dedi verdi şimdi de cok pişman
(2,174 puan) tarafından
Yalvardinsa verme diye gidipte verdiyse hiç oralı bile olma bence herkes yaptığının bedelinin ödemeli
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Valla senin yapabilecegin bişey yok canım. Dayı sifatli kisiliksizin gevşekliği üzüldüm sizin adınıza. Aynı kazığı bende abi diye bir sifatsizdan yediğim için nasıl içi yanar insanın biliyorum 4 yıl önce 400 gram altını düşün 100 bindi o zaman simdi milyona yakındı elimde olsa.. üstüne bir bardak Su için benim gibi
tarafından
Off yazık ya az para mı Allah yedirmesin diceksin öylesine ben diyorum Allah yedirmesin çıkarsın hepsinden diye bu ne ya arsız namussuzlar
(1,071 puan) tarafından
Valla bende bunu söylemekle kaldım malesef.. Allah çıkarsın her ahimda. Benim çocuklarımın geleceğini heba etti malesef
tarafından
Keşke vermeseydin inan kardes devri bitti kardesin cebindeki para artık
(1,071 puan) tarafından
Valla ben çok dedim vermeyelim diye eşime. Laf dinletemedim düşmüş birde biz mi vuralım dedi ama insana iyilik yaramıyor benim kanından da olsa nankör insan arsiz yüzsüz oluyor bide
tarafından
Aynen öyle dostun da olsa canın ciğerin de olsa alışveriş yapmiceksin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 205 göst.
5 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mavi924 (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 674 göst.
23 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Busemlih (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 738 göst.
15 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,437 puan) tarafından soruldu

404,897 soru

12,129,334 cevap

36,496 kullanıcı