Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin ailesinden soğudum.
0
oy
1,196
göst.
23 Ekim 2020
Aile & Aşk
kategorisinde
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
soruldu
Ya kizlar ben eşimin ailesinden çok fazla soğudum bana laf sokmalari olsun kendini begenmeleri olsun arkamdan konuşup yüzüme gülmeleri olsun çok fazla soğudum ve hep benimle birlikte olmaya çalışıyorlar bana gidip gelmeye çalışıyorlar fakat ben yüz vermiyorum ona rağmen inat yapar gibi içime içime giriyorlar yüzlerini görmeye tahammülüm yok o derece ne yapmalıyım nasıl geçer eşime hiç bir şeyi yansitmiyorum bu yüzden aramız cok şükür çok iyi ama eğer eşime yansitan biri olsam hayatta ailesine toz kondurmaz ve Cook kavga ederiz akıl verin napayim ya bu insanların sesini duymaya bile tahammülüm yok hamile olduğum için gözlerim iyice açıldı zaten eşimle kavgalarimizda hep beni suçlu buldular hep oğullarını korudular unutamıyorum hiç birini :(
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
23 Ekim 2020
Lmhkader
(
1,517
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayyy seni çok iyi anlıyorum çoğu böyle emin ol karşı ailenin samimiyet blinr hiç güvenmiyorum. Sahte gülücük arkadan konuşma.
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım çok sıkıldım bunaldım inan ki bazen alıp kafamı çekip gidesim geliyor sonra eşim aklıma geliyor ama ailesine toz kondurmayan bir insana ne denebilir :/
23 Ekim 2020
Lmhkader
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
Her erkek neredeyse böyle ailesi ne kdr iğrenç dahi olsa asla toz kondurmazlar. Sen böyle mesefa sınır daima korunasla taviz verme. Bn öyle yapıyorum hep yapicam bnden çekiniyorlar artık. Dilimde sivri.
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım zaten inan ki taviz vermiyorum ama bunlar çok yüzsüz ya ben hayatımda bu kadar yüzsüz insan görmedim bana laf sokuyorlar mal gibi kalıyorum bu sefer sonradan içime dert oluyor kitleniyorum sonra kendime çok kızıyorum niye cevap vermedim diye resmen saf yerine koyuyorlar beni ya
23 Ekim 2020
Lmhkader
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy sıkıntı sende sen niye kitleniyon sana en büyük tavsiyem her zmn Daima kavga etmeden daima cevaplarını ver sende laf sok sivri sivri bnm kaynanam bna yapınca anında cevabını alır sende öyle yap bak inan başından öyle yapıyorum o kdr çekiniyorlar bnden
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım ben de zaten salaklik var mesela benim bebeğim olacak Allah'ın izniyle hamileyim şu an bebek bizim tarafa benzesin bilmem ne yüksekten bakıyorlar yani saçma saçma konuşuyor sinirimi bozuyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Ekim 2020
Eymen kuşum
(
7,137
puan)
tarafından
cevaplandı
Hangimiz sogmadik ki eş ailelerinden
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Resmen iki yüzlülük yapıyordum ama artık onu yapamıyorum soğuk davranıyorum eşimde anlıyor bişey demiyor ama onlar alttan alttan laf sokuyor huzurum gidecek diye korkuyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ekim 2020
Sirius76
(
1,319
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok say ben öyle yapıyorum taviz vermiyorum veremem de sürekli gelirlerse tepkimi açıkça dile getiririm ve istemem de. Bariz kastı yapılan şeyler olursa eşine şöyle ayrıca saklama o da zamanla görür iki rolde oynandığını
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım zaten bu satten sonra içimde tutamıyorum eskisi gibi değilim çünkü zaten hamileyim kimsenin yüzlerini cekmek istemiyorum devamlı gelmeye çalışıyorlar bana sokuluyorlar ama yüz vermiyorum geldiklerinde hizmet ediyorum asla hizmet etmemezlik yapmam ama içimden gelerek yapmıyorum hiç :(
23 Ekim 2020
Sirius76
(
1,319
puan)
tarafından
yorumlandı
Hamilesin niye yük oluyorlar ya biraz anlayış bekliyoruz ama kendi kızı olsa kaynanan böyle yapmaz merak etme sen yine bildiğin gibi devam et ve üzülme gebesin bebeğini düşün
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Geldikleri zaman hizmetlerini yapıyorum ediyorum nankörler gebeyim canım ama hiç rahat bırakmıyorlar inan ki bıktım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Sana.laf sokuyolar, niye eşine demiyorsun ki burda sen haklısın, haklı olduğun halde ailesini mi savuunucak
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
O kadar tuhaf bir yapisi var ki evet ailessini savunacak bu kadar gözü kapalı bir insan zamaninda bişey oldu kardeisn bana bunu söyledi dedim eşim gitmiş kardeşine yengene bjsey demeyin falan demiş ama eve gelince de bana etmedigi kalmadı sen kardeşimin dedikodusunu yapıyorsun falan diye o gün baya bir tartıştık sonra bana sehpa atmaya kalktı gittim soğuk duş aldım yatak odasının kapısını kitledim bir gun boyunca açmadım çıkmadim odadan işe giderken resmimizi almış ağlamış ağlamış birde not yazmış çıkmış gitmiş evden
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Laf sokma huyum yok işte bundan nefret ediyorum onalr söylüyor laflarını çatır çatır ben mal gibi bakıyorum sonradan kendime kiziyorum çok kızıyorum ama annem de diyor kendini ezdirme sakin diye yok ya onlar söylüyorsa bende yapicam bundan sonra onlar kimde bana laf sokuyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ekim 2020
Beden dili
(
4,694
puan)
tarafından
cevaplandı
İt ürür kervan yürür derler bizde konuşsunlar reklamın iyisi kötüsü olmaz canım hiç takma bile yersiz eleştiri gizli hayranlıktır.
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım zaten kuduruyorlar bu kiz niye içimize girmiyor niye eskisi gibi gidip gelmiyor diyip bu sefer benim basima ususuyorlar Allah'a havale ediyorum ama sonradan oturup ağlarken buluyorum kendimi sanki
23 Ekim 2020
Beden dili
(
4,694
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız dert vermesin Allah sıkma canını
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ekim 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Bende soğudum herşeyleri batıyor artık
4 önceki yorum göster
23 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Yavaş yavaş benim de eşim kendini uzaklaştırıyor ama onlar bırakmıyor peşimizi
23 Ekim 2020
Beden dili
(
4,694
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayırlısı canım
23 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle canım hepsi Allahindan bulsun diyorum yaaa amannn keyfime bakıyorum uzattım ayağımı tv izliyorum bir yandan burda takılıyorum onları konuşmak bile istemiyorum
23 Ekim 2020
Beden dili
(
4,694
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen bir meyve tabağı yap kendine yada bir kahve degmesinler keyfine birde story at canım kocam seni çok seviyorum diye bırak düşmanlar kudursun :DD
23 Ekim 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Hahahaha onların numarası yok bende sildim eltimin de kaynımın da numarasını bulundurmuyorum telefonumda ben korkuyorum öyle resim paylaşmaya ne zaman resim paylaşsam bize nazar değiyor ya esim e ya da bana bir şey oluyor korkuyorum o yüzden yaa en son ne zaman resim attım ben bile unuttum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ekim 2020
Ysmn_ysmn
(
434
puan)
tarafından
cevaplandı
Yalnız değilsin bende eşimin sulalesini sevmiyorum ama bizim olayımız farklı ya ama benim eşim onları korumaz lafımı söylüyorum ve eşimle aramdaki hiç bi şeyi tartışmalarımızı kimse bilmez 10 dk sonra hiç bi şey olmamış gibi barışıyoruz orda bi hata yapmışsınız
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Hep eşimin sucu canım en kucucuk kavgada ailesine yansıttı ailesi geldi bana neler söyledi sen nankörsün biz sana ev açtık vs diye en sonunda dayanamadım bir gün kavga ettim annesiyle ama sonra eşim özür diletti ve diledim keşke dilemeseydim
23 Ekim 2020
Ysmn_ysmn
(
434
puan)
tarafından
yorumlandı
eşinin kendini degistirmesi lazım nelere sebebiyet verdiğinin farkındadır umarım ama bence eşin her şeyi düzeltebilir
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah kuzum ya insallah zaten esimle tek bir kavga etmeye gücüm yok eğer bu kavgayida ailesi yuzunden yaparsak çekip giderim hiç umrumda olmaz.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ekim 2020
Hellomam
(
4,962
puan)
tarafından
cevaplandı
Onları dahil etme eşinle aranda kavgalara
Onlara yorum yapmak düşmez
Madem öyle eşine hiç çaktırmadan sen soğuk yap hahah
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım zaten soğuk yapıyorum artik hatta eşimin yanında da yapıyorum annesine asla anne diyemiyorum artık kardeşleriyle hiç muhattap olmuyorum eşimde biseymi oldu der gibi bakıyor ama sormuyor biseymi oldu diye sormasında zaten
23 Ekim 2020
Hellomam
(
4,962
puan)
tarafından
yorumlandı
Sormamasinin sebebi senle de yüz göz olmamak yoksa işin içinden çıkamaz blio eşin
Sen nasıl mutlu oluosan öyle yap
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen kuzum sağolun valla yorumlarınız iyi geldi insan sanki karşılıklı konusuyormuscasina oluyor burda yorumlasma
23 Ekim 2020
Hellomam
(
4,962
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım bende bu yuzden çok seviyorum uygulamayı
23 Ekim 2020
Rozelin9
(
258
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğrudur kuzum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
652
göst.
Eşimin ailesinden ve kendi akrabalarımdan çok soğudum. Sohbet edelimmi biraz?
14 Aralık 2018
Aile & Aşk
kategorisinde
Fısdığım❤
(
55
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6