0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ya bugün renkli ultrason günümdü saat 6:30 da randevum vardı 1 hafta 10 gün önceden aldım randevuyu 6:15 gece beni asistan arıyor doktor bey işi çıktı gitti ya lanet olsun sizin gibi insanlara böyle birşey yok ya enayi yerine konduk resmen ya şimdimi haber verilir Allah’larından bulsunlar 
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sadece sen hastası değilsin daha acil bi hastası olmuş olabilir iyi tarafından bak ya gitsendinde sana birşey olsaydı Allah seni gondertmemistir şer gibi gözüküp hâyir olabilir 
-Reklam-
+2 oy
(1,319 puan) tarafından
Ya ne yapalım olabilir doğuma gidiyorlar acil hastaları olabiliyor beni de çok ertelediler sen doktoru kendine tapulamiyorsun malesef böyle şeyleri esnek tutman lazım sinirlenmemek için sürekli sürekli böyle yapılıyorsa değiş doktorunu ama istisnaları da hoş görmek gerek diye düşünüyorum tepkin bedduan çok fazla değil mi 
(136 puan) tarafından
Ben asistana bişey demiyorum öyle çalışan doktor lara lafım böyle bişey yok ya randevuma 10 dk kalamı çıkıyor saçma sapan
+1 oy
tarafından
Belki ölüm kalım var bilemezsin böyle konusman doğru deil 
+1 oy
tarafından
Beddua etmeye gerek yok ben kaç kere hastanede öğrendim doktorun işi olduğunu onlar da insan hasta olabilirler başka hastaları fenalaşmış olabilir ailesinden birine bişey olmuş olabilir
0 oy
(13,595 puan) tarafından
Belki çok acil bir şey olmuştur beddua etmeyin 
(136 puan) tarafından
Ya ne acil şey olucak ya çıkacaksada o saatte mi söylenir İstanbul gibi bi yerde !!!
(13,595 puan) tarafından
Belki bebeği hastalanmış olabilir bı yakını vefat etmiş olabilir hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor ki
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Beddua etme kız haklısın ama keşke direk özele falan gitsen öyle bakmıyolarmı başka Bi doktora yada
(136 puan) tarafından
Özel hastane zaten
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Belki acil bir telefon almıştır, olur böyle şeyler beddua etme.
0 oy
(134,005 puan) tarafından
Hamilesin lanet okuma agzindan cikan dua akul olur dr yaa cenazesi varsa yaa acil bisi olduysa dr da olsa insan ailesi var kaldiki cogu insan randevu alip gitmiyo dr lar her gelmeyen hastaya lanet okumuyo
0 oy
tarafından
Doktor olabilir ama o insanın da ailesi var aciliyeti olan işleri var hiçkimseye beddua etme sana 10 dakika kala haber verdilerse demekki son dakika gitmek zorunda kaldı adamın tapusunu almadın sonuçta değil mi?! Hiç haber vermeye de bilirdi orada da öğrenebilirdin sizler hastane randevularınıza gitmeyince beddua eden doktor görmedim anlayış anlayış anlayış 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Beddua dönür dolaşır seni bulur. Belki ailesile alakadar acil işi vardır napsn adam
tarafından
Ay ben de sinir oldum benim başıma da kaç kere geldi ama hiç beddua etmedim kızmadım herkesin başına gelen bi olay
tarafından
Olabilir yani özel de olsa karşımızdaki insan sonuçta robot değil. Haber verdiklerine şükretsin bence. Bide gelmiş burada bizlere çıkışıyor
tarafından
Aynen öyle canım ben 1 Ay kala randevu aldım gittim hastaneye o zaman haber verildi kimseye de bişey demedim
tarafından
İnsanlık hali kuzum birbirimizi anlamazsak bu dünyanın sonu nereye gider
tarafından
Aynen öyle canım bi de beddua etmek falan hoş değil
0 oy
tarafından
Evet senin için kötü olmuş ama doktorlarında insan olduğunu unutuyoruz bazen belki adamın Çok acil bir işi çıktı Belki ailesinden Birine bir şey oldu beddua etmek çok yanlış bence
(136 puan) tarafından
İnsan sinir oluyor işte sinir
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Doktorun işi çıkmış olabilir öyle düşünme 
0 oy
tarafından
Bukadar büyütme ya belki adamın yakın birl tanıdı öldü belki eşi hastlandi bı senmi varsın hastası ay hiç sevmedim bir insan tipisin yani kusura bakma ama onlar da gece gündüz bizler için seferber oluyor 2 gün bekle nolacak Rabbim bebeğinin hayırlısını versin
(136 puan) tarafından
Kendinize yapılsa böyle sakin olmazsınız gelmişsiniz burda yok o yok bu hadi ya
tarafından
Yo kaç kere gidemedim randevum iptal oldu pandeminde döneminde bukadar ateslenmedim sakın ol yani abartma bence
0 oy
(17,343 puan) tarafından
Başlığı görünce önemli bişey oldu sandım. Tepkin çok abartılı. O doktor da bizim gibi insan nihayetinde. Acil bir şey çıkmış olabilir. Dua et arayıp haber vermişler de boş yere oraya kadar gitmedin 
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Kendince haklı olabilirsin ama oda bir insan niye randevusunu iptal etsin önemli birşey olmasa belki önemli bir hastası var o önemli hasta sende olabilirdin senin için bı randevusunu iptal etmiş olabilirdi insanlar beddua mi etsin bu durumda ne yani doktor diye bu kadar beddua edilmesi yanlış bedduanin ucu açıktır 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 161 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 151 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 698 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meva&35 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 265 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu

409,970 soru

12,326,331 cevap

39,101 kullanıcı

Kategoriler

...