Ya kızlar eşim asgari ücret ile çalışıyo. Binde bir lcw dan falan alıyorum. Genellikle ara magaza ve pazarlardan alıyorum.
Teyzemin kızı var. Onun eşi de asgari ücret ile çalışıyo. Hadi alsın alsın 3000 lira alsın. Adamın arabasi var mazot Vs Vs Vs. Masrafları illa ki oluyo. 2 cocugu var biri 6 biri 2 yaşında.
Her neyse bana diyo hep panco zara HM soobe gibi lüks marka şeyleri alıp giydiriyorum sende Giydir diyo..
.
Geçen kisliklari çıkaracam senin oglana kıyafet gondersem giydiriir misin dedi. Bende gocunmam yani gönder dedim. Hepsi Markà yani. İnt é baktım bir tişört 80-90 lira. Bende almam yani o kadar..
Ama hava atıyor. İnsan bir küçük dusuyo yani. 24 saat da konuşuruz birde. 2 lafını biri zara da indirim var diyo. Ama yine pahalı yine pahalı..
Alamam yani imkanım yok..
Sizin de illa marka takıntıniz var mi? Pazardan alıp da giydirir misiniz?
Kiz belki onada baskasi vermiştir
Ay canım o huy meselesi birazda bazı insanlar birşeyi bikere aliyim yıllarca giyim der bazıları ucuz aliyim çeşit çeşit giyim der yani ben çok biliyorum yiyecek ekmek bulamayıp alışveriş yapan hepte marka alan benim durumum iyi çok şükür ama mesela kayinbabamla aynı dukkandalar kayinbabam bı ayakkabiya 300 TL verir eşim 100 TL verir bı tişört biz 30 analiyosak o 100 alır markalardan alır gelir bende öyleyim kıyamıyorum ben harcamaya eşim sağolsun biriktiriyoz ev araba aliyoruz
Markaya hiç dikkat etmedim sadece beğendiklerimi alırım
1,492,934 soru
24,393,591 cevap
349,484 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın