Ya kızlar eşim asgari ücret ile çalışıyo. Binde bir lcw dan falan alıyorum. Genellikle ara magaza ve pazarlardan alıyorum.
Teyzemin kızı var. Onun eşi de asgari ücret ile çalışıyo. Hadi alsın alsın 3000 lira alsın. Adamın arabasi var mazot Vs Vs Vs. Masrafları illa ki oluyo. 2 cocugu var biri 6 biri 2 yaşında.
Her neyse bana diyo hep panco zara HM soobe gibi lüks marka şeyleri alıp giydiriyorum sende Giydir diyo..
.
Geçen kisliklari çıkaracam senin oglana kıyafet gondersem giydiriir misin dedi. Bende gocunmam yani gönder dedim. Hepsi Markà yani. İnt é baktım bir tişört 80-90 lira. Bende almam yani o kadar..
Ama hava atıyor. İnsan bir küçük dusuyo yani. 24 saat da konuşuruz birde. 2 lafını biri zara da indirim var diyo. Ama yine pahalı yine pahalı..
Alamam yani imkanım yok..
Sizin de illa marka takıntıniz var mi? Pazardan alıp da giydirir misiniz?
Arkadasin dunyaya çivi çakacak tövbe yarabbim ya. Gösterişten baska birsey degil.
cocuk ne anlamis markadan ötüyormu markanin ürünleri anlamıyorumki milleti herkes bir telden çalıyor.
Valla uygununu gordummu yapisirim marka hic bakmam hosuma gitsin uygun olsun yeter sadece cocuklarima degil kendimede oleyim ahh bide esim ole olsa
Kredi kartıyla alırdır canım yoksa milyonların olması lazım ordan alışveriş yapmak için
Ben almam küçükülecek zaten bir süre sonra neden alayım ha ayakkabısını falan alırım marka ama giysiye vermem o kadar para kendime almıyorum o paraya bişey
1,511,690 soru
24,659,549 cevap
366,677 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın