Kızlar 38+2haftada sezeryanla doğum oldu bu gece. Normalde 17hazirana gun vermişti doktor ama kizim acele etti
Öncelikle paylaşmak istiyorum. Bayramda ara ara şu gibi sızıntı şeklinde akintim oldu akşamları ayaklarım şişiyordu. Ilk defa olmuştu. Dün evimize geldik sabah yine su gibi akintim oldu. Korktum suyum gelip anlamıyor muyum diye. Bebegiminde hareketleri azaldı sol tarafıma toplandı ve kasılmalarım başladı. Bide iki sezeryan arasi tam 1 yil oldu benim oyuzden cok korkmustum acikcasi ama sukur korktugum gibi olmadi. Neyse aksam esim geldi yemekten sonra acile geldik osira bebeğim'ın hareketleri arttı ıyi barı kontorl olur çıkarım dedim. Ultrason da baktı önce sonra alttan baktı. Açılma varmış 1cm bebek dönmüş baskı yapıyor muş meğer. Nst istedi şancı çıktı hemen yatis verdiler. O sıra bidaha nst istedi onda aşırı şancı çıktı ozamana kadar hissetmiyordum bende hiç. Sonra bende hissetmeye başladım hemen hazırladılar. Belden istedim anestezi. Ama bebek doğduğunu göremedim uyuya kalmışım. Ilk bebeğim dede öyle olmuştu nasip. Sonra gözümü açtım ki meleğim benimle. Dünyalar benim oldu. Sonunda anneliği tam olarak tattım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Uyuşmam geçince hemen yürüdüm rahatladım. Sizede tavsiyem ağrı da olsa hemen yürümeye çalışın inanın çok rahatlatıyor.
Sormak istedğiniz bisey varsa cevaplarım InşaAllah. Hepiniz hayırla kurtulun InşaAllah canlarim