Sakın hayatinin en kotu hatasini yaparsin hatta sen onlardan ayri sehirlere hatta ayri ulkelere tasin ne mana ya ozmn evermeseydi kaynanan koltugunun altinda saklsaydi onu bunu anladimda 8 Gercekten tuaflar cokmu yuz verdin naptin ya gercekten sinirim bzldu okuyunca arana mesafe koy asla ne olursa olsun kendi evinde otur elin evi cok zor cok ben cektim allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin kendi evinde istedigin zmn kalkarsin ama kaynana varken asla her isine bahane bulur istedini yapmazsin tecrube konusuyor hem hamileler disari cikamazmi bu nasil bir inanış)
Canım bende kaynanamla 3 sene yaşadım evde 20 kişiydik evin bütün temizliği ütüsü bendeydi ama bi an bile pişman olmadım ben onlara ayak uydum onlarda bana şefkatle yaklaştı öyleki kayınpederim bana derdiki işten geldiğinde bana sarılır öper ben bi kızımı verdim başka bi kız aldım derdi eşimde hiç arada kalmadığı için 3 sene içinde hiç tartışmadık bile şimdi evim ayrı ve 6 senedir eşimin başının etini yiyiyorum bana annenlerin sitesinde bana ev al diye dün yine dedim bana ordan ev alırsan sevinçten gece taşınıcam
Canım ne olursa olsun ev ev üstünde olmuyor sonuna kadar ayrı durumunuz varsa tez vakitte çık canım eşinle mutlulugun artar
410,499 soru
12,347,600 cevap
40,252 kullanıcı