0 oy
415 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Eşimle dün yine çok kötü kavga ettik ve çıktı annesinin yanına gitti gece de orda kaldı ben o kadar ağlarken yüzüme bakmadan gitti ve bir kere de arayıp nsptın nasıl oldun diye merak etmedi ağlarken bıraktığı halde ama sabah aradı ve bundan sonra beni üzmiceğini canımı sıkmicağını söyledi ses tonu da pişman olmuş gibiydi inşallah rabbim sizler gibi melek insanların dualarını kabul görmüştür inşallah gerçekten düzelir çünkü artık benim dayanacak gücüm kalmadı gece boyu rabbime dua ettim inşallah dualarımız kabul oldu dua eden veya etmeyen herkezden Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre versin herşeyi iyiki varsınız canlarım 

9 Cevaplar

0 oy
(28,828 puan) tarafından

InsAllah duzelir Rabbim evine huzur versin

tarafından
İnşallah canım hepimizin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kuzum benim rabbim sana yardım etmiş işte ne güzel rabbimin sevdiği kullardan olmak ne büyü bir hikmet nolur sen kalbini iyi tut şeytanın vesveseleri ne inanma sen kalbine inan eşinden düzelir her sıkıntı da düzelir inşallah canım benim <3

tarafından
İnşallah canım benim diline yüreğine sağlık umarım düzeldim diyor düzelmiştir artık göz yaşı dökmekten çok yoruldum gözümün yaşı kurumuyor artık ferah bir nefes almak istiyorum yine de buna şükür rabbim daha kötü dertler vermesin.
0 oy
tarafından
Rabbim yüreğine merhamet versin hidayet versin inşallah her şey daha güzel olur 
tarafından
AMİN canım diline sağlık rabbim senin de gönlüne göre versin.
0 oy
(4,697 puan) tarafından
canım biz istediğimiz kadar dua edelim. Yine de Allah'ın dediği olur.
tarafından
yeniden gösterildi
Ama rabbim kendisine açılan elleri dua edilen dilleri de geri çevirmez demi ama canım
(4,697 puan) tarafından
Canım kader diye birşey var. Senin hakkında ne hayırlı ise sana onu verir sen ağlasanda gülsende değişmez...
tarafından
O zaman sen hiçbir zaman dua etme kaderine razı ol hep bu kaderim de geç duasız hayat mı olur saçmalık.......
(4,697 puan) tarafından
Sen söylediğimden bunu mu anladın? Bende dua ediyorum Allah'ım hayırlısı neyse sen onu ver onu bana hayırlı kıl diye Allah'a güvenip onun verdiğine razı oluyorum her şer hayırla geliyor Allah'ıma şükür ediyorum. Ben doğru yaşadığım için yalan söylemiyorum iftira etmiyorum dedikodu yapmıyorum duamı ediyorum gerisini Allah'a bırakıyorum. Ben yanlışa doğru deyip uyum sağlamıyorum ben kararımı alıp Allah'ım benim alnını yere düşürme bu davada ben kendimi haklı görüyorum sen gittiğim yolda bana yardımcı ol diyorum başkasından duada istemiyorum Allah şah damarımızdan yakın değil mi neden bir elçi isteyeyim ?
0 oy
(5,139 puan) tarafından
İnşallah canım düzelir biran önce
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Rabbim huzurunuzu eksik etmesin
tarafından
AMİN Allah razı olsun hepimiz huzurlu oluruz inşallah
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Rabbim sağlık ve huzur versin gerçekten gerisi boş 
tarafından
Çok haklısın canım
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi yuvanda huzur olsun
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Gelir geçer kavgalar insallah bu son olur kuzum 
tarafından
AMİN inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 331 göst.
0 oy
8 cevap 216 göst.

406,007 soru

12,170,513 cevap

36,636 kullanıcı

...