0 oy
602 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
4 yıllık evliyiz 2 cocugumuz var esim sabah gidip aksam gelen bı iste calısmıyor maalesef 3 ayda falan bı geliyor bugun dk bıttı ve beni hıc aramadı hergun ben onu arıyordum soruyorum geçiştırır gibi cvplar veriyor ben msj atmadan aramıyor tamam diyorum calısıyorsun ama bana ayıracak 1 dk bile yokmu diyorum cvp yok acaba benimle konuşmak istemiyor mu ya artık sizin eslerınızde boylemıı :(((((

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne işte çalışıyo öyle
(469 puan) tarafından
Tır soforu ama canım sıra falan bekliyor whatsapta falan cevrımıcı oluyo o arada ama beni aramoyor
tarafından
Benim eşim görevde 2 ay oldu 2 ayda günde 10 defa arar görüntülü haricinde oğlum alır evde gezinirken söylenir konuşmayı bilmiyor bile bence bahane bu
-Reklam-
0 oy
(505 puan) tarafından
Yok sukur cnm calissada surekli yazip arar gec cvp verince arar ndn gec yazion die gun icinde goruntulu arar 
0 oy
tarafından
Benim eşimde öyle hiç aramaz önceden hep ben arardım ısrarla bende vazgeçtim artık 
0 oy
(201 puan) tarafından
Benim eşim görevde sınırda ama ona rağmen en az iki defa görüntülü konuşuruz mesajlaşırız ya da normal telden konuşuruz. Aramak isteyen sesini duymak isteyen bir fırsat bulur arar. 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Ben eşimi hiç aramam  ararsam öyle alistiririm onu hep bekler o beni arasın 
(1,019 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun valla bende aynı öyleyim öylede yaparım. Alıştırmamak lazım sonra tepemize çıkıyorlar.
0 oy
tarafından
Gun icinde onemli bisey yoksa bende hergun armam sormam esimde ayni bosver cok ustune dusme gotleri kakiyor sonra onlar arasin ozlesin
0 oy
(161 puan) tarafından
Sende arama msj atma. Çevrimiçi ol ama ona yazma yazarsa geç cevap ver . Anlasın seni. O zaman
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Sana yaptığının aynisini sende ona yap yazsın yazsın cevap verme. Kaçan kovalanır. Köy tavrını ortaya. 
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Benim eşim de fabrika da çalışıyor sabah 8 aksam4. Ama hergun arar görüntülü yada normal. Bende tam tersi hiç yazmam aramam sormam o hep der niye yazmıyorsun diye.. yani diyeceğim o ki kocan da olsa bırak o koşsun peşinden o seni ve çocukları merak etsin uzakta olan o kadın olan sensin.. belki kötü bi fikir vermiş gibi görüneceğim dışardan ama çok poh pohlamamak lazım kocaları.. O seni aramadan sende aramalı değerini bilsin canım.. <3

0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ben bir ihtiyacı varsa ararım genelde esim napıyon diye arar. İşim okurda ısrarla arar
0 oy
tarafından
Cani istemiyordur kuzum emin ol. Yoksa bir mesaj atmak zoe değil benimki de yapar arada öyle deli olurum 
0 oy
(669 puan) tarafından
Benimki de öyle maalesef şans işte bacım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 419 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elifnisa (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 376 göst.