0 oy
616 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Babası pek vermez kıza laf eder verirken de bi eksiğin ihtiyacın varmı diye sormaz. çalışıyordu iş yeri kapandı eşimde ara da para verir kıyamaz kardeşine 

28 Cevaplar

0 oy
(7,119 puan) tarafından
Paraya tamah eden biri değilim şükür. Verebilir benim için sıkıntı yok. Sonuçta benden önce onlar vardı. Ben esimle parasını yemek için de evlenmedim. Ben karisi isem o da kardeşi.
-Reklam-
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bizi muhtaç etmeyecekse sıkıntı yok verebilir kardeşi sonuçta. Ama biz aç kalıp kardeşini memnun ederse zoruma gider
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Bunun sorgulanmasi rahatsiz edici dünde annesine para vermesi rahatsiz eder mi vardi :) etmez varsa benden kısmadıkça verebilir keske cok olsa verse 
tarafından
Babalik görevini yapmak zorunda babası. Sürekli benim eşim veremez kredi borcumuz var kavga etcez diye seslenemiyorum
(7,619 puan) tarafından
Söylersen haksiz duruma düşersin ki haksızsın
Bende de öyle durumlar var ver diyorum
Ben çalışıp kardeşime gonderirken de karışamaz
0 oy
tarafından
Tabiki verebilir hiç sorun değil hem kız kardeşine sahip çıkması lazım zaten 
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Rahatsız olmam, bilhassa bende yardımcı olurum. Sonuçta genç kız ihtiyacı olur, heves eder, birşeye almak ister. Babası öyle abiside babası gibi olsa o kız başka şeylere yönelir, niye bir hayat mahvolsun elimden ne geliyorsa yapardım.
0 oy
(505 puan) tarafından
Rahatsiz olurum verdirmem gitsin calissin
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Benimkide verir sıkınti degil bu bana soyle olursa sıkınti olur ben isteyipte bana kem kum ederse bacisina hep verirse iste onu kabul etmem 
0 oy
(11,937 puan) tarafından
İhtiyacı varsa asla rahatsız etmez onlar kardes tabi ki verecek. Basında kocası olsa durumu ıyı olsa rahatsız eder tabiki cunku haksızlık

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,282 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 316 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazmiye 06 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 388 göst.
0 oy
34 cevap 1,102 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde curious (1,112 puan) tarafından soruldu