Eşim sürekli papci oynar evde oldugu günler sabah kalkar daha, elini yüzünü bile yıkamadan direk papciye girer saatlerce oynar dünya umurunda olmaz akşam isten gelir yemegini yer yine papci cay demlerim kahve getiririm iki çift laf ederiz, diye yine papci kac kere sildim yine geri yükledi bugün de baktım yatak odasına gitti kapıyı da kapattı normalde hep yanımda oynardı oraya, gitti bende yalnız, kalınca Bi iki tabak vardı onları yıkayım dedim sonra odaya, girdim baktım Bi kız sesi, vardı kızla oynuyordu Bi de iş arkadası, vardı erkek onla oynuyordu ben kız sesini duydum kapat su oyunu dedim sus sus miilet seni duyuyor dedi kapat bak tekrar uyarmıycam seni dedim takmadı bile ben konusuyorum diye sesi kapattı kız eşimin adını söyledi nereye gittin dedi sanki 40 yıllık arkadası gibi sonra ben daha, cok sinirlendim sesi actı oglum aglıyodu kız dedi ki orda bebek mi var arkadası da o onun yegeni dedi eşim de gülmeye basladı sonra hiç ses etmedim dger odaya, geçtim
oyunu bitirince geldi yanıma cok kızdım bagırdım cagırdım cocuk gibi sırıtıyor karşımda bos bos sacmalama falan diyor ben tanımıyorum ki onu diyor oyunun kuralı böyle kimse kimseyi secemiyor falan dedi ama arkadasını secmişti oynamadığım için bilmiyorum da 20 30 kez, sil dedim silmedi bir şartla, silerim yüzünü bana, asmıcaksın sonradan, dedi bende benimle pazarlık yapma sil diyorsam sil dedim silmedi ben silerim dedim telefonu elinden aldım geri aldı odaya gitti ne yapmalıyım Allah aşkına bu oyun evliliğinin içine sı.çtı resmen yaa bıktım usandım