0 oy
1,102 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Benim ikizlerim 50 gunlukler odamda 2 besige yer olmadigindan salonda yatiyorum bebeklerle esim odamizda kaliyor ama nezmana kaar boyle olur bilmiyirum ayrida birakamiyorum bebeklerimi siz nasil yaptiniz

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilk 5 ay birlikte uyuduk oğlumu ayağıma alır öyle uyurdum sonra oglum sallanmayi bırakıp yanımda uyumak isteyince esim salona uğurlandı  :) şuan oglum 26 aylik ikinci de doğacak bakalim nasıl olur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah ah yatak odamda yer yoktu bide oğlum kolikti iki ay ousette uyudu sonra ayağa alıştı .kocamla yatamıyoruz 13aydir .odada köşe koltuğu açıp oğlumla uyuyorum çünkü bazen ayak istiyor gece uzun olduğu için.kocami özledim ya ne zaman hadi oğlum uyuxaz deyip uyur ki.
0 oy
tarafından
Benim oglum cok deli yatiyor zaten 2 yasinda hala oglumla yatiyiruz esimle bir iki kez yatmisimdir
0 oy
(3,679 puan) tarafından
2 ay bı koltukta o yattı bir koltuk da ben :) sonra yatak odasına geçtik anne yani beşiğimde yattı sabah 6 dan sonra yanıma alıyordum eşim ise gidince 3 aylık olduk öyle :)
0 oy
tarafından
3 gün sonra özledim ayrı yatamıyorum dedi ve birlikte yatmaya basladık 
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Bizim beşik odada ayrı yatmadım hic
0 oy
(5,138 puan) tarafından
İlk günden beri hiç ayrı yatmadık.
0 oy
(578 puan) tarafından
Hiç ayrı kalmadik hep beraberdik bizde 50 günlüğünü ben ağlıyor diye salona gittiğimde bile kızdı bana ben rahatsız olmuyorum gitme yanımdan diye 
0 oy
(1,630 puan) tarafından
Benim bebeğim hala yanımda yatiyo eşimde yanımda canım nedicem ikizleri nasıl uyutuyosun nasıl bakiyosun zor oluyomu
0 oy
(364 puan) tarafından
Brn sezaryan dogum yaptım eve geldım. Eşim ben salonda yatayım sız rahat edın dedı. Yok dedım ılk gunden beraber yattık. Bebek besıgınde yattı. 
0 oy
(628 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri ayrı odada yatiriyorum bebeğimi canım. Telsiz var, odada hemen yan tarafta. Sesi hemen geliyor ağlarsa. Gece gündüzü biliyor, dogdugundan beri. Gece uykusu çok güzel. Şimdi üç aylık hiç sıkıntımız olmadı. Ayrı durabilirker aslında. Telsiz al sen de, odalariniz da yakın olsun yeter. Yanlarında durmana alisirlarsa öyle isterler hep. Zor ayrilirsiniz
0 oy
(25,196 puan) tarafından
6 aylık olucak kocam çok horladıgı için bizi uyandırıyo ve salona kaçıyo :D en azından uykusu bölünmesin diye salonda yatıyo işe gidiyo çünkü zırt pırt adamı dürtemem :D 
0 oy
tarafından
Eşin de gelsin salona sonra eşim benden soğudu ben eşimden soğudum dersin benim yatak odam ısınmıyodu kışın doğum yaptım çocuk üşümesin diye salonda yattım eşim bi süre yatak odasında yattı sonra kapattım oranın peteğini geldi mecbur yanımda yattı nihahhaha yaşasın kötülük 
0 oy
(374 puan) tarafından
Eve geldim beraber yattık nen anlamıyorum neden ayrı yatılıyor 
0 oy
(2,242 puan) tarafından
ben hastaneden eve geldigim gibi odamizda yattik hiç birgun ayri yatmadik canim besigini de mobilya besik degildi minik tasinan besiklerdendi yanimiza cektik ikiz olunca besik sigdiramazsin haklisin ama o kucuk besiklerden alirsan isine yarar cok ayri yatmamaya calisin 
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Eşimden hiç ayrılmadim hep beraber yattık 
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Hiç ayrı yatmadık. Sen de gerekirse odandan eşya çıkar beşiklerini koy yine de ayrı yatma
0 oy
(5,946 puan) tarafından
30 gün  boyunca  bebegimle  salonda  yattık  annem le birlikte ben sezeryan oldum  yatağa çıkmak  zor  oldu  yüksek  olduğu için  mecburen  salonda  yattım:)
0 oy
(5,569 puan) tarafından

75 gün  sonra .. :(

0 oy
(834 puan) tarafından

Hep birlikteydik :ermm: neden ayrı yatıyorsunuz ki. Gelenek mi mesela sizin oralarda

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 949 göst.
14 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,335 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 3,820 göst.
5 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Belogs (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 109 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu

411,454 soru

12,385,802 cevap

43,519 kullanıcı

Kategoriler

...