Benim eşim ilk evlendigimiz seneler öyleydi ama sana tavsiyem ne kadar çok kalırsam okdr çok özler düşüncesine girme sakın , tam tersi onu sensizliğe sakın alıştırma , ben çoook uğraştım eşim de ben gibi olsun ilgi göstersin arkasını dönmesin sdc cinsellik için değil hermzn yanıma gelsin güzle şeyler soyelsin çok istedim hiç yılmadım bıkmadım çok kavga ettik çok kez gitim annemlere yeri geldim okdr çok kavga ettik ki vurmaya başladığı zamanlar oldu her defasında biti dedim şimdi şükür duzeldik artık , ama istediğim herşeyi hermzn söyledim onu sevdiğimi onu özlediğimi ona çok değer verdigimi ondan ne istiyorsan soyleidm şöyle yapma böyle yapma senden tek isteğim bu bana sadece değer ver dedim sev drdim , şimdi 3 sene oldu şükür ki düzeldi bazen bakıyorum gerçektende diye diye yapıyor artık yada abzen bende görmezlikten gelebiliyorum , o yapmassa ben yapıyorum bn yaptığım iicn onunda hoşuna gidiyor oda karşılık veriyor bn yılmadım hermzn söyledim hisettirdim cnk yoksa bu şekilde ilerlemicegini söyledim okdr sevmeme rağmen kaybetme korkusu yaşamasına da izin verdim Allah yardımcın olsun inşallah