0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kirmizi oda psikiyatristcisiymis gibi dusunun beni anlatin kizlar binnur kaya yibi cevap vercem size

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Canım sıkılıyor neden boyle bisi yapiyon demeyin :D birazda gulelim istedim
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Huzurluyum çünkü eşim evladım yanımda.. Annem babam sevdiklerim hayatta 

Huzursuzum çünkü kendi evimde değilim ne zaman kendi evime çıkarsam işte ozaman  daha huzurlu olacağım... Keyfime kimse bişey diyemiyeck ozaman 
0 oy
tarafından
Huzurluyum cok sukur esım ve cocuklarımdan yana sıkıntım yok binlerce sukur 
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Allahıma bin şükür. Yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkamizda benim ailemin sagligi sıhhati yerinde. Corona olduk. Çok hafif atlatiyoruz
tarafından
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN Rabbim yar ve yardımcınız olsun
0 oy
(2,627 puan) tarafından

Kız ne alaka güldüm vallahi baya :D

tarafından
Hahah başlık değişti bende dedim ne oluyor bir anda :D
0 oy
(14,080 puan) tarafından

He bende "Canan Karatay":D

tarafından
Bir sen eksiktin senin yüzünden ne yiyip ne içeceğimizi şaşırdık be kadın bir gün sağlıklı dediğine diğer gün yemeyin öldürüyor diyorsun :D
(14,080 puan) tarafından
Hahahahahah sağlık önemli:)))
tarafından
Ertesi günde yemeyin dediği şeyi yerken kameraya yakalaniyo:)))
0 oy
tarafından
Istemzisce güldüm ya nerden aklına geldi bu allah aşkına:))
tarafından
Canim sıkılıyorrrr birazda komiklik olsun diye yaptim :D
tarafından
Iyi guldum ya allah da seni güldürsün
0 oy
tarafından
3 gün önce zor bir doğum yaptım. Bebeğimi hiç görmedim. Hastanede yatıyor daha ne kadar yatacak bilmiyorum. Eşim askerde zor anlarımda yanımda bile olamadı. :((
tarafından
Gecicek bu gunler cikacak bebegin saglikla sende alcaksin kucagina insallah. Hakkinda hayirlisi olsun
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Bence suan sorunsuz nefes aldigimiza binlerce sukredelim
0 oy
tarafından

Binnur hanım ben çok takıntılıyım her b*Ku kafama takıom bunu nasıl atlabilirim:ermm:

tarafından
Kelin ilaci olsa basina surermis bende oyleyim :D bi arada benden Binnur kaya olmazmis yada dur deneyim meger ne cok takinti sigdirmissin kafana
tarafından
Beni sende anlamayacaksan kim anlayacak Binnur hanım=)
0 oy
tarafından

Sen anlat olmayan psikolojini bozayım :D

0 oy
tarafından
Doktor hanim ben cok sinirliyim her seye sinirleniyorum bagiriyorum bunu nasil yene bilirim ☺
tarafından
Onun icin hap vermem gerek
tarafından
Ne hapi doktor hanim kullandim amma pek ise yaramadi
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Binnur aplaaa akşama ne yemek yapayım :D 
tarafından
Makarna :D
0 oy
tarafından
Ahhh ne doktorum vah be doktorum ele işte elimde sütüm bu hayata küstüm jsndnsndjjsjshshs
tarafından
Buna verecek cevabim yok sevgili danisanim
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Oğlum 15aylık yarın sünnet olacak sünnet olacak olmasına kendimi alıştırmışken dün akşam eşim geldi.Genel anestezi olacak gece 12den sonra bir şey yemeyecek diyor, bir arkadaşından duymuş , benim oğlum emerek uyuyan gece de emmeye kalkan bir çocuk nasıl aç bırakayım.Eşim gelip bişeyler deyip beni sıkıntıya sokup başka bir işe gidiyor .Çok stresliyim.Yeter diye çığlık atmak istiyorum :(
tarafından
Kiz sana bisi deyimmi ben hemsireyim sunnet yapiliyodu calistigim yerde klemple cok rahatti ne bebek ac kaliyo ne bisey ne genel anestrzi veriliyodu bebek bilinci acik gayet sadece ora uyusuyodu ve 5 dkda bitiyodu sadece uyustururken agliyorlardi oda normal yani bebegi bayiltmaktan iyidir . Ama ana yuregi onada zor dayanir ay bilemedim neden genel anesteziyle yapiliyo lokalle yaptirsaniz
(7,935 puan) tarafından
1yaşından büyükler psikolojileri etkilenmesin diye genel yapıyorlarmış.Kendi kendime dünden beri kurup duruyorum ya uyanamazsa Allah korusun.
Ben çocuğumu emzirir geçerim yaa , yarın doktorla konuşuruz aç olmalı derse erteler aç kalabileceği bir yaşta yaparız.

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 688 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde uldgdml (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 996 göst.
1 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.