0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından
Ya kizlar kizim normalde yedigi yemeği dakikalarca ağzında tutar zor bela yutardı artik hiçbirşey yemez oldu sabahtan beri iki lokma yememis agzinda biriktirip biriktirip atıyor deli oldum artik lütfen bana bir sey soyleyin ya ne yapmam lazim 

9 Cevaplar

0 oy
(28,653 puan) tarafından
Sevdiği seyler yokmu herseyemi böyle 
(467 puan) tarafından
Aynen herseye
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Dişten kaynaklıdır belki canım. Benim kız da kendi yemeye hevesleniyor. Arada eline kaşık, çatal verip yemesini sağlıyorum. Sen de kendi yemesi için yardımcı olsan düzelir belki.
(467 puan) tarafından
Insallah canim Sağol
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Dişdir canim meyve püresi verdin onu seviyolar aslinda
(467 puan) tarafından
Denerim canim Sağol
0 oy
tarafından
Benimkide 11. Ayında bir kaç gündür ağzına ne versem çıkarıyor yeni öğrendi bunuda 
(467 puan) tarafından
Aynen ya deli oldum
0 oy
tarafından
Benimde kizim oyle ben burda beklim yorumlari okuyayim deli oldum artik danino disinda herseyi agzindan atiyo agzinda tutuyo
(467 puan) tarafından
Ne yapacagiz ya
tarafından
Hic bilmiuom inanko canim surekli yap dok yapiyorum neler denediysem yemedi kasik mamasini biberonla veriyom ama oburleri agzina surmuyo
0 oy
tarafından
Canım aynı benim kızı söylemişsin 12 aylık kızım burdan 2 arkadaşa videosunu da attım bi kaç kez asla yutmuyor hergün usanmadan çorba yapıyorum ağzına koyup peçeteyle alıyorum bari bi kaç damla gitsin boğazına diye hepsini geri alıyorum peçeteyle malesef 6 aydır böyle uğraşıyorum günde bir kez çorba birkez meyve püresi yapıyorum kesinlikle tutmuyor bekleyip bekleyip alıyorum hergün tekrarlıyorum inşallah öğrenir yemeyi en kısa zamanda yoksa çok yıprandım bu yemek konusunda çok üzülüyorum. Allah seninde yardımcın olsun canım yemeyen bebek çok zor. 
(467 puan) tarafından
Ay seninki daha zormuş allah yardimcin olsun canim benim
tarafından
Amin amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(8,485 puan) tarafından
Benim kızda ağzına vermemle dili ile ittirp çıkarmasi bir oluyor gercekten yoruldum artık geçer inşallah ne diyeyim bir muzu yoğurda katip yedirebilyrm onda da bin bir türlü sebekliklerle.. Asla yumurta peynir vs yemiyor . Zorlarsam bir kaç kaşık çorba o kadar katı birşey yemiyor . Çiğneme yutma kabiliyeti var şükür bir sıkıntı yaşamadım pütürlü gıdada  ama benim kızın ağzına sokma kabiliyetim yok maalesef... 
(467 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insallah kader ortagim :)
0 oy
(64 puan) tarafından
11 aylık benim oğlum da bir Kaç gündür ağzında bekletiyor çıkartıp atıyor verdiğimi. Bu ayda böyle demekki 
0 oy
tarafından
Canım ağzına yemek verince hemen ardından bisi icir ben mesela pipetle ayran veriyorum yutuyo farkında olmadan 
tarafından
Yok canim tam tersi bizdede ardindan su veriyom agzinda o suyla atmasi rahat oluyo eline biskuvi bile tutusturdum agzina soksunda direk o lokmayi yutsun diye ama ise yaramiyo
tarafından
Canım pipetle ver bide bende normal veriyodum hemen çıkarıyodu şimdi pipet için ağzını açmasına gerek kalmiyo ya yutuyo o zaman

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 203 göst.
6 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+15 oy
27 cevap 1,567 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 632 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mavisim45_45 (783 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 244 göst.