0 oy
807 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim ve eski lise arkadaşım ayni yerde çalışıyorlar daha dorusu arkadaşım yeni başlamış işe. Ben hep eşimden ona selam gonderiyordum oda bana fakat eşim geçen gün işten geldi ve arkadaşın biraz tuhav dedi niye diye sordum parmağınla gel işareti yapmış eşimde yanına gitmiş ne oldu neden cağırdın diyince hiç öylesine muhabbet yapmak için demiş. Açıkçası bu durum beni biraz kuşkulandırdı ben neden başkasının kocasınla muhabbet yapiyim ki eşim de bi tuhaf oldum dedi. Benim çok işim var yetiştiremem diyip dönmüş işine. Acaba ben mi abartıyorum göz koymuş olabilir mi 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu devirde her sey olur bacim
tarafından
Aslında kotü düşünmek te istemiyorum fakat bana biraz tuhaf geldi geçen disarda da karşılaştık benimle hiç muhabbet etmedi bişey anlatırken eşime bakıp anlatıyo ve övünüyo yanında çok arkadaşlık istekleri varmış falan gibisinden
tarafından
Daha sen kotu dusunmek istemiyomusun bu yaptiklarinin ustune
tarafından
Bu olaydan sonra kesin emin oldum zaten
-Reklam-
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Arkadaşınin kocanla fazla samimi olmasina asla izin verme devir kötü gerekirse uyar 
tarafından
Kocamı uyardım canım arkadaşıma bisey diyemedim kırılır diye belki niyeti kötü değildir diyorum hep
(14,065 puan) tarafından
O kadar emin olma derim niyetinden
tarafından
Şüpeliyim zaten ona göre hareket ediyorum artık
0 oy
(4,169 puan) tarafından
Herkesddn herşey beklerim
tarafından
Sanırım bende bu düşüncedeyim
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Sacmalamis terbiyesizce bı hareket bu

Sohbet yeri mi orası iş yeri 

Demek arkadaşın ciddiyetsiz biriymiş

Sende eşine soyle artık uzak dursun laf çıkar olmasada bişey ortada
tarafından
Söyledim zaten canım 1 2 gün hep sustum hamileyim de stresten tansiyonum kalktı ilk defa o zaman söyledim bundan sonra benden uzak daha önce niye söylemedin dedi ama konduramadım işte
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Kimseye güvenmicen bu devirde slm falan da gönderme bi daha bence 
tarafından
Gönderemiyorum zaten canım dersimi aldım
0 oy
(392 puan) tarafından
Erkekler hisseder ne amaçla konuşmak istediğini. Bence eşin kuskulanmis ki konuşmamış zaten. 
tarafından
Evet zaten kendisi o zaman dedi kuşkulandım diye ben saçmalama dedim ciddiye almadım o zaman
0 oy
tarafından
İletişim çağındayız niye kocanla selam gönderiyorsun çok saçna ara mesaj at
tarafından
Aynı yerde çalışıyolar sürekli gördükleri için biribirilerini ben göndermesem o gönderiyor ileriye gideceği aklımın ucundan bile geçmezdi
0 oy
(6,093 puan) tarafından
Terbiyesiz bnce yüz vermeyın evlı adama ne muhabbet edecek herkesten herşey beklenr devır çok kötü 
tarafından
Işte bende onu soruyorum kendime evli adamla ne muhabbet ediceksin ki
0 oy
tarafından
Eşime söyle araniza mesafe koysun 
tarafından
Söyledim canım oda kuşkulanmış hatta
0 oy
tarafından
Kemal sunalın dediği gibi babana bile güvenme
tarafından
Zaten ne gelsiyse başıma hep insanlara güvendiğim için geldi :(
0 oy
tarafından
Can ciğer kuzu sarmasiysaniz samimiyetine dayanmıştır da.. hiç gorusmeyip merhaba merhaba muhabetteiniz varsa pek hoş değil.ya arkadaşın beeyni çocuk hala.nasil davranması gerektiğini bilmiyo. Yada niyeti bozuk..valla ben kadınların niyetine bakmam eşimin niyetine bakarım...davranışları tavırları önemli..
tarafından
Canım lise arkadaşım liseyi bitireli 6 sene oldu ozamandan beri görüşmüyorum zaten yurt dışındaydı kendisi
tarafından
Kanı bozuk o zaman canım yada dengesiz..eşine.soyle iş konusunda.muhattap olmasın yüz vermesin ..
tarafından
Söyledim zaten geçen de eşimden yüz bulamayınca arkadaşına faceden istek atmış oda orda çalışıyor arkadaşı söylemiş eşime ve çocuk evli değil isteği kabul etmemiş kız niye benim isteğimi kabul etmedin diyip duruyormuş
0 oy
tarafından
Hem cnm sende rahatsın ben olsam eşime dememem slm söyle bilmiyorum ben çok takık biriyim sen öyle değilsin dir ama bence dikkatli olun 
tarafından
Eşime güvendiğimden canım ama etrafa guvenilmiyor bunu anladım ne yazık ki :((
tarafından
Zaten bir kadının düşmanı kadındır o yüzden dedim ama sen yine de dikkat et
0 oy
(5,829 puan) tarafından
Bence mesafe koyman gerekiyor o arkadaşınla devir kötü olmuş cnm
tarafından
Arayıp sormuyorum artık bize davet bile etmiştim ama bu olaydan sonra hiç gel demedim
(5,829 puan) tarafından
İyi yaptın eşinede söyle onla muhatap olmasın
tarafından
Olmuyor zaten şimdi galiba eşimin başka iş arkadaşına sarmış
(5,829 puan) tarafından
Ayyyy kudurmuş bu beli
0 oy
tarafından
Biri benim kocamı parmaginla afedersin kötü kadın gibi çağıracak vay liminey bavoooo o parmağın onun g... Ne sokarım. İşte böylelerine niyeti kötü değildir yaaaa diye diye azıyor bunlar.
(1,862 puan) tarafından
Salağa bak ya ne yapalım yani istek geliyorsa evli erkeğe sulanan kendini bilmez kadınlara  sinir oluyorum ya git bekarlarla konuş ne işin var evli erkekle ya b.eyinsiz
tarafından
Aynen canım buraya yazdım biraz rahatladım gunlerdir içimi yiyorum bu konu yüzünden
(1,862 puan) tarafından
Canını sıkma canım hem hamileymissin eşin gereken cevabı vermiş zaten
tarafından
Ne iyi insanlarsıniz :)
(1,862 puan) tarafından
Herkes kalbinin ekmeğini yer sen iyisen herkes iyi canım benim <3
0 oy
tarafından
Kocamla selam göndermem hiç bı kıza yani sen bi tuhafsın canım bence.arkadasimda kocamla bana selam gönderemez.  hiç bi kızlar diyolog içine sokmam kocamı.
tarafından
Nasıl sınır oldum ayrıca parmakla çağırmak ne ya. Günahını almak istemem allah bilir ama bence arkadaşının niyeti iyi değil
tarafından
Canım bende zaten ondan sonra çok düşündüm anneme anlattım annem de niyeti bozuk bidaha kocanı onunla muhattap etme diyince emin oldum niyetinden
tarafından
Seda yavuz  +++ aynen canım.
0 oy
tarafından
Valla bu devir de öz kardeşi eniştesine göz koyuyosa arkadaşıma hiç güvenmem parmağınıda kırarım eşinlik sıkıntı zaten yok olsa gelip anlatmaz
tarafından
Benim eşime karşı güvensizliğim yok zaten canım dediğin gibi olsa gelip bana anlatmaz :)
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Ben olsam zaten boyuna selam yollamam sende arana mesafe koy esinde koysun samimi olmasin bence. Bu devirde hersey yakinlardan geliyo
tarafından
Zaten arayıp sormuyorum artık eşime de selam diyip geçiyormuş
(2,586 puan) tarafından
Esinin karakteri saglamsa bisey olmaz is esinde bitiyo canm
tarafından
Eşime güvenim var aslında ama bunun gibisinden herşey beklenir
0 oy
tarafından
Ne munasebet ya senin arkadasin esinin degil bu samimiyeti nerden bulmus da o sekilde cagiriyo esin demek ki icinde bisey yok ki sana anlatiyo ama tehlike ruzgarlari esiyo Allah korusun kocana göz koyduysa herseyi yapabilir 
tarafından
Benimde içim hiç rahat değil canım bişey olur da aklını çeler falan diye rüyalarıma bile giriyo :((
tarafından
Ay Allah korusun ya esin mesafe koysun senin arkadasin diye konusmak zorunda degil sen de selam falan gonderme
tarafından
Koydum diyor canım şimdi iş yerinde başka bir arkadaşa sarmış istek falan göndermiş sosyal medayadan
tarafından
Memlekette bekar adam mi kalmadi nedir bu evlilerle konusma cabasi ya
tarafından
Diğeri bekar canım evli değil Allahtan
0 oy
tarafından
Canım güvenme bosver el ile cagirma ne ya esin mesafe koysun 
tarafından
Bilmiyorum canım zaten içki sigarası var param yetmiyo çok harcıyorum diyo eskiden böyle biri değildi çok değişmiş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 402 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Veraaaa. (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,312 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu

413,081 soru

12,436,560 cevap

45,823 kullanıcı

Kategoriler

...