0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde (6,076 puan) tarafından

image

Kızlar başka ne yapabilirim hergün 15 hurmanın dibine vuruyorum önceden sancı yapardı şimdi bana misin demiyor bağışıklık kazandım herhalde çömelip kalkmaktan başka merdiven demeyin ölürüm ben ozmn

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
bi dogurdaa kurtulll hah.:)))
(6,076 puan) tarafından
Adet yerini bulsun demem lazim :))) saka maka boyle yata yata bizim acilmalarimiz nasil olacak
tarafından
ben yatmiommm valla hergun yuruyuss yapiommm dunde dip kose is tuttumm :)
(6,076 puan) tarafından
Sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bende varmak üzereyim inşallah:)) benim kontrol çarşamba günüymüş ya insallah doğurur gelirim
tarafından
benimkide yarinn bakalimm nolcakk yine nstye sokar ya hadi hayrlisi 37+4 oldumm bisey kalmadi da daha erken 1 2 hafta daha bekle
(6,076 puan) tarafından
Içerisi daraldı dışarıda çabuk büyür ciksin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hadi ha gayret gelicek ha geldi gelecek sonra sıra bize geliceek  :D 35+1 im doktorum şimdiden sürekli bağdaç kurarak otur dedi 37 den sonra ise yerleri çömelerek sil her gün dedi canım belki işe yarar 

(6,076 puan) tarafından
Carsambaymis kontrolüm ben yarın sanıyorum 10 günde önde çatı matı yapmaz herhalde doğumum kan sulandırıcı kullandığım için normal olmalıymış derdim o
tarafından
Büyük ihtimal canım benim kontrolün yarın 38 den önce yapmıyorlar sanırım acil bir.durum olmadan çatı
(6,076 puan) tarafından
Olsa da açılma olacağını sanmıyorum yuvarlana yuvarlana normal doguma gidiyorum sanki
tarafından
Desene ters dönmüş kaplumbağa misali çırpınıyorsun yattığın yerde :D hayırlısı olsun inşallah canım
(6,076 puan) tarafından
Dün sıcak suya oturdum eşimde evde yoktu kalkıncaya kadar akla karayı seçtim tutunacak yer yoktu kaplumbağa misali kaldım öyle
0 oy
tarafından
Hepsini yaptım valla doğumum çok da zor geçti 18 saat sancı rahim zor açtı 

İlk doğum genelde zor olur ama kişiden kişiye değişir 
(6,076 puan) tarafından
Eee napcam ben :( valla canım hiç bisey istemiyor yemek yapamam eşim biraz cins illa ocaktan alıp sofraya koyulacak o yemek öncesinde yemez 6 'da fln yapicam
tarafından
Hii o da zor ama şimdiden hazır et elinin altında olsun :) bn geceden hazır ediyorm sabah şıp şak yapıyorm
(6,076 puan) tarafından
Masallah anam ben mi sümsügüm siz mi hareketisiniz bilemedim
tarafından
Çok yatmak insana tembellik getirir :)
(6,076 puan) tarafından
Aha işte o kişi benim:D ödemden hemoroidime kadar her b..um var ne halt edecem bilmem
0 oy
(10,808 puan) tarafından

Kız sen doğum yapmadınmı 10.ayımı bitirecen be ALLAH yardımcın olsun VALLA ben doğurdum kurtuldum çok şükür ama bu saat olmuş halen işlerim olduğu gibi kalmış:D

(6,076 puan) tarafından
Kiz daha 35 deyim büyüyemedim bi türlü. Bende öyle pandalar gibi yatakta yuvarlanıp duruyorum bebeğim icimde sarhoş oldu
(10,808 puan) tarafından
Yazık ya bu sıcaklardada hamilelik hiç çekilmiyo ben pilanlı hamile kaldım sırf bu sıcaklar kalmamak için doğurdum ama yinede bulalıyorum valla
(6,076 puan) tarafından
Ne biliyim ben ilk deneme de hamile kalacağımı bu ikinci hamileligim ama yeni yeni anlıyorum
0 oy
tarafından
Doğur artk yavrumm ☺☺bunu bende duydum ama bilmiyorum deneyemedim çünkü aniden sezaryana alınsın☺
(6,076 puan) tarafından
Kakasini yemezse kordon dolanmazsa bebek ters olmazsa inşallah bende normal doguma yuvarlanarak gidiyorum:D
tarafından
İnşallah normal olur kuzum zor sezaryan ya hala karnım aciyor hareket ederken felan zor
(6,076 puan) tarafından
Inşallah canım benim 2 eltim var hep sezaryen hala rahatsızlar. Artık ağır iş soba kovasi kaldırmak fln kalmadı ama yine de normal doğum diyenlerdenim ben bide canım mi tatlı nedir sezaryeni kaldıramam diye düşünüyorum. Doğumu hadi zar zor çekerim ztn normal dogumda dikişli olursam nasıl dayanırım diye şimdiden telaşı tuttu hemoroidim yetti canıma 3 gündür hem sancı anında birsürü rabbimden isteklerim var benim değerlendirmem lazım.
tarafından
Valla ben sezaryanda çok skinti yaşadım kuzum tabi bünye belki senin ki iyi gecer ama yerimden kalkıp tovalete bile gidemedim kaynanam altim dan aldi iki gün boyunca oldum
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Gerçek mi ki bu canısı 
(6,076 puan) tarafından
Valla uygulayıp gorecem artık hurma meryem ana eli otu princ du bakiyim daha neler çıkartacam
(4,757 puan) tarafından
Doğumdan önce mi okumak gerek 3 Yasini canım
(6,076 puan) tarafından
Yavrum 3 pirincin her birine 1 tane yasin okuyorsun sancin başladığında onları yutuyorsun
(4,757 puan) tarafından
Hım anladım canısı herhangi bir zamanda okuyacaksın sancı başlayınca yutuyorsun anladım canım benim
0 oy
tarafından

Sen hastanede kararsizdin demi :) bu saate kadar yatip yuvarlanirsan istersen yormi hurma ye gelmez o cocuk :D

(6,076 puan) tarafından
Bana ayı yogi muamelesi yapma kız:))) evet bide o var son kez çarşamba muayene olacam haftaya gel derse yine haftaya giderim olmadi 15 temmuza giderim
tarafından
Sen yprum yapinca sana laf sokasim geliyor :D konya da ne tarafta oturuyorsun
(6,076 puan) tarafından
Hahaha nedennnnnnn :)))) istediğini söylemekte özgürsün tabi karşılığını kaldırabilirsen:D
0 oy
tarafından
Günde 15 hurma yedim hunharca ağır vs demeden hergun koltuk altlarini itekleyip temizli yaptm. Hergun en az 1 saat yürüyüş yaptm ama gelmedi sancim. Hatta suni sanci aldm onu bile hissetmedm sezaryen oldm mecburen. Olmuyorsa olmuyo yapicak bsey yok.
(6,076 puan) tarafından
Kan sulandırıcı kullandığım için normal doğum yapmaliymisim sezaryen de pıhtı daha çok olurmuş. Benimde hurma yiyince sancim oluyordu 27. Hafta da o yüzden erken doğumumu durdurdular su zamana kadar yine hurmayla sancim oluyordu bağışıklık kazandım galiba şimdi tık yok isim 3 pirince bir meryem ana eli otuna kaldi ben elimden geleni yapıyım sonra kendimi Allaha havale edeyim napiyim baska
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Doğur artık esra ☺☺☺
(6,076 puan) tarafından
Zamanım geldi demi :D
(4,876 puan) tarafından
Tabiki aslında benimle birlikte doğurmalydn ☺☺
(6,076 puan) tarafından
Sen kaynanadan kurtuldun ananı da gördün şimdi evdesin uzat ayaklarını geç bakalim benimle dalganı çıkar tadını:))
0 oy
tarafından
Fatma Ana eli otu kesinlikle.benim sancilarim bı anda geldi .herşey nasıl oldu nasıl bitti anlamadım çok hızlı gelişti acilmam falan çok kolay oldu
(6,076 puan) tarafından
36 37 yeterli bana daha ileriye gitmeyelim mümkünse karnimda yer kalmadı dışarda büyüsün. Annesi onu atdalara götürecek ciciler şekerler alacak desem kanar gelir mi acaba. 35 im bide 10 gün önde
tarafından
Niye öyle düşünüyorsun canım karnında ne kadar kalırsa gelisimini o kadar tamamlar:)en azininda 39-40 beklesin:)
(6,076 puan) tarafından
Beklemesiiiiiiiiin eşyaları yeniden kirlendi bebek arabası onu bekliyor uykusuz geceler beni bekliyor çıksın artık sıcakta hiç çekilmiyor doktor 36 'dan 40 a kadar doğumunu beklicez dedi demek ki tmm ki oda 36dan başlatıyor :(
tarafından
Canım erken değil tabi ama bebisin ne zaman isterse o zman gelecek:)stres yapma stres yaparsan hiç gelmez .:)akisina bırak ..zor ama tabi bu sıcakta Allah yardımcınız olsun valla ben Kasım'da dogurdum .son zamanların denk gelmedi yaza ama bende sıcaklarda geçirdim 6.ayimi falan baya zordu .hamilelikte daha çok bunaliyo insan
(6,076 puan) tarafından
Şimdiden yüz verirsem yarın hakindan gelemem anne sözü dinlesin azıcık:))) rabbim sağlıklı hayırlısıyla versin kucagimiza aminnn doğuncaya onu bize bizi ona hayırlı eylesin inşallah amin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 334 göst.
6 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 415 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gökce kambur (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 705 göst.
18 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Meleginannesi (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,044 göst.