0 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
Soru yukarda

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canım çok nadir 
-Reklam-
0 oy
(22,059 puan) tarafından

Yok kurcalamaz usul usul bakar:D

(295 puan) tarafından
Iyi ki kurcalamio
0 oy
(4 puan) tarafından
Normalde kurcalamazama wline verdimmiydi telefonu didikdidikyaparsonra canim sikildi sende guzel oyun yokder geri verir
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Tel sürekli ortalik yerde kurcalasa bile sıkıntı yok 
0 oy
tarafından
Çok nadir arada bakar öyle 
0 oy
(144 puan) tarafından
HAYIR.. Bakmaz ben arada can sıkıntısından bakarım 
0 oy
tarafından
Benim kocanın telefindan birşeyler silme takıntısı var hergun arama kaydini mesajlari whatssapi temizler kendi telefonunda da öyle sürekli birşeyler siler. O yuzden bakar ama bende onunkine bakarım gunduz uyur zateñ tel hep bendedir. Gerçi uyumasada bendedir
(295 puan) tarafından
Ahahah benim ki hiç vermez bide gizlice bakarım diye herşeyi siler
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ben kurcalarim onunki ni dedektif gibi iz sürerim valla ama saklisi yoktur teli ulu ortadir benim telimede eşim toplasan evlendi evleneli 3 sene oldu yarım saat anca eder bunca yıl baktı bakmaz ellemez çünkü
0 oy
(270 puan) tarafından
Elini bile sürmez.Ne ben onunkine nede o benimkine dokunmayız bile.Ne gerek var ki.
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Benim ki hep ortada ama bi kere bile eline aldığını görmedim şifrem var ama bi kez olsun şifremi sormadı bilmiyor bilse de alıp kurcalamaz
0 oy
tarafından
Çok nadir hayır yani almaz ben derim al bak diye yok ne bakicam aşkım felan der
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Hiç bakmaz yanında çalar kafasını döndürüp bakmaya tenezzül bile etmez bazen kızımın fotoğraflarına bakmak ister onu da acmasini beceremez zaten 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
O bnim kini kurcalamaz  . bnde sarjim yokken onun telfindangirerim instaya  elimde gorur ne ariyon bnim telfndan der :)) 
0 oy
tarafından

Ben kurcalarım aksine bnm tlfonum u eline bile almaz:D

0 oy
tarafından

Telefonu kurcalamak değilde kendi internetim bitmesin diye ne izlemek istiyorsam onun telefondan bakıp izliyorum karıştırmam esim bakar bazen para isterim cüzdanimdan al der sen ver derim bu huyumu hiç sevmiyor al bak der niye almıyorsun :angel:<3

0 oy
(442 puan) tarafından
Hep ortada yerlerde atili:)))) ah ah telefonum cok drgersiz hissediyo kndini☺☺☺☺
0 oy
(815 puan) tarafından
Hiç bakmaz ortada durur hep şifremi falan da bilir ama bakmaz anca şarjı biterse ver azcık senin telefonda takılim der instagramda haberlerde gezinir öyle :) 

İlgili sorular

+1 oy
79 cevap 3,611 göst.
0 oy
30 cevap 651 göst.
12 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Miniğim77 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 488 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Sevdicek (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,531 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hzlll (918 puan) tarafından soruldu