Önceki postumu bilen bilir eşimin numarasını kaynım o kadına vermiş 1 buçuk sene önce kadın kaynimi aramış ve önemli bişey dicem abine ver demiş kadın sanmışki abiside yanındadır çünkü hep beraber çalışıyorlardı yanındadır sandım demiş kaynın da ben şimdi çalışıyorum patron geldi numara atarım ararsın demiş kapatmış kadına numarasını atmış ve aramış o zaman eşim askerdeydi kadin ne icin aradığını bilmiyorum uzun süre konuşmadık sadece 1-2 gün sonra kadına ben evlendim birdaha beni arama diyip kufredip kapattım dahada aramaz sanıyordum dedi ve yaklaşık 2 sene sonra o kadın aradı ve bana denkgeldi o kadın eski sevgilisiymis benle sevgili iken ara sıra görüşmeye dev etmiş evlenince numarasını değişti askere gitmişti.mal kardeşi numarasını vermiş ve kadin tekrar aradı keşke kapatsaydim sadece nasılsın falan diye konuştuk diyor o kadar canım sıkkın ki kafam allak bullak oldu ne yapicagimi bilemiyorum burnundan getirmem lazım bana oysa demişti ki senle sevgili olmadan önce ayrıldık dahada görüşmedim dedi ama sevgili iken ara sıra evlenince de askerde 1-2 kere aradı onun numarası olduğunu bilmeyip açtım oymuş ama dahada konuşmadım diyor Aldatmış olmuyor mu 2 sene öncede sonuçta askerdeyken benle evli idi 2 konuşma da olsa açmaya bilirdi Ve o kadınla sevgili iken afederisniz çok çok o şerfz kadın en az onun şerfz olduğu kadar benimde şerfz kocam ben yokken daha onla sevgili iken bildiğimiz sevgi değilmiş o kadın görüntülü arar sesiz ol duş alicam dermiş ve iğreniyorummmm Ne yapicam ben kaçarak evlendim aileme gidemem 2 tane de 4 aylık kızım var ne yapicam acaba bir yere gidemem ama yanına kalmasın hayatı zehir edicem ona ne yapayım kızlar
Eşin yalan söylüyor.
Ne kadar deselersen o kadar boku çıkıyor ya Allah akil fikir versin esine.
Olayı bilmiyorum ama benim eşim de eskiden bi kızla görüşmüş ben çok takılmadım benden önce olan bir şey diye.
1,499,035 soru
24,485,804 cevap
357,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın