0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından

Önceki postumu bilen bilir eşimin numarasını kaynım o kadına vermiş 1 buçuk sene önce kadın kaynimi aramış ve önemli bişey dicem abine ver demiş kadın sanmışki abiside yanındadır çünkü hep beraber çalışıyorlardı yanındadır sandım demiş kaynın da ben şimdi çalışıyorum patron geldi numara atarım ararsın demiş kapatmış kadına numarasını atmış ve aramış o zaman eşim askerdeydi kadin ne icin aradığını bilmiyorum uzun süre konuşmadık sadece 1-2 gün sonra kadına ben evlendim birdaha beni arama diyip kufredip kapattım dahada aramaz sanıyordum dedi ve yaklaşık 2 sene sonra o kadın aradı ve bana denkgeldi o kadın eski sevgilisiymis benle sevgili iken ara sıra görüşmeye dev etmiş evlenince numarasını değişti askere gitmişti.mal kardeşi numarasını vermiş ve kadin tekrar aradı keşke kapatsaydim sadece nasılsın falan diye konuştuk diyor o kadar canım sıkkın ki kafam allak bullak oldu ne yapicagimi bilemiyorum burnundan getirmem lazım bana oysa demişti ki senle sevgili olmadan önce ayrıldık dahada görüşmedim dedi ama sevgili iken ara sıra evlenince de askerde 1-2 kere aradı onun numarası olduğunu bilmeyip açtım oymuş ama dahada konuşmadım diyor

Aldatmış olmuyor mu 2 sene öncede sonuçta askerdeyken benle evli idi 2 konuşma da olsa açmaya bilirdi

Ve o kadınla sevgili iken afederisniz çok çok o şerfz kadın en az onun şerfz olduğu kadar benimde şerfz kocam ben yokken daha onla sevgili iken bildiğimiz sevgi değilmiş o kadın görüntülü arar sesiz ol duş alicam dermiş ve iğreniyorummmm

Ne yapicam ben kaçarak evlendim aileme gidemem 2 tane de 4 aylık kızım var ne yapicam acaba bir yere gidemem ama yanına kalmasın hayatı zehir edicem ona ne yapayım kızlar :(

17 Cevaplar

+2 oy
(5,371 puan) tarafından
Erkekleri boğmak istiyorum yeminle 
(443 puan) tarafından
Evet bende ama azını burnuna girdim kanadı ama bu yetmez benim içim yanıyor
-Reklam-
0 oy
(20,639 puan) tarafından
Eşin sana yalan soylüyo ben olsam bida güvenmem yaa
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Burnundan bi guzel getir bi daha cesaret edemesin kesinlikleesinin de numarasini degisin 
(443 puan) tarafından
Ne yapayım dün gerçekten kadın halimle daldım yani burnu dişi kanadı daha ne yapayım ben bu pij kurusuna
(7,095 puan) tarafından
Evde hic bir seye elini surme ne yemegine ne camasirina yuzune dahi bakmaa sadece kizinla ilgilen biraz sürünsün bak nasil anliyo kiymetini
0 oy
(135,709 puan) tarafından
Caresizlik iste bak napcan kactim donem diyon oof yaa bu erkekler bazilari ciddi şer.efsiz
(443 puan) tarafından
Evlenip baba kapısından çıkan kadin bile zor dönüyor ben nasıl döneyim ki ama evde de kalsam burnundan gelsin istiyorum napayım ben yaa napiyim
0 oy
(2,635 puan) tarafından

Eşin yalan söylüyor. 

Istemese o kadını hiç mi hiç konuşmaz. Kardeşini de tembihler. Kaynında akıl yok. Evli bi adam, eski sevgilisi numara istedi diye vermemesi lazım. Demesi lazım ne arıyon? Önemli birşeyse gel bana söyle, abim evlendi barklandı onu rahatsız etme demesi lazım. Aaaah aah o adamı al döv. Aklında ne Tür işkence varsa yap hatta. Bence ailenle konuş... boşan dicem ama... biraz zor olur belki. Baksana yıllardır aldatılıyormuşsun....
(443 puan) tarafından
Biliyorum hepsini biliyorum yüz bulmayan kadın aramayamaz ateş olmayan yerden duman tütmez sevgili iken biz onla arada konuşuyorlarmiş ve evlendim 1 ay sonra askere gitti 6 ay kalmıştı askerliğini yarısı bitmişti ve askere gittikten 2 ay sonra o kadın aramış ve numarasını bilmeyerek açtım ama eskisi gibi kötü konuşma değildi 1-2 gün konuşma oldu diyor yalan ama ben napicam ya :(
(2,635 puan) tarafından
Neden kaçarak evlendin...
(2,635 puan) tarafından
Kaynana ve kayinbabaya söyle bence
(443 puan) tarafından
Ailem doğulu diye vermedi başka birine vericektibende seviyordum kaçtım
0 oy
tarafından
Bunu kurcalarsan altından Allah bilir daha başka neler çıkar 

Ne desem yalan olur boş olur kuzum bence o TLF elinden al tuşlu TL kullansın kocan . Bide aramaları kendine yönlendir kim aramış hepsini gör ve sana guveninfeye kadar bu böyle olacak de 

Şimdi mutluysan geçmişi kurcalama
(443 puan) tarafından
Evet çok şükür ama artık yalanlarını pisliklerini öğrenmek canımı fazla sıkmaya başladı sevgili iken arada konuşmuş  ve evlendi askerde iken aramış baktin o kapat lan o zaman daha ne konusuyon pislik bir geçmişi olan kadınla ne işi olur ya 1-2 ne fark eder lan
tarafından
Haklısın kesinlikle seni kandırmasın hesabını sor ama sadece binkerelik burnundan getir sürekli hatirlatirsan aklına düşüurusun ve kararlı ol.mesela güçlü olduğunu göster muhtaç olmadığını öyle bişey yaparsa sen herşeyin üstesinden geleceğini falan ona şöyle aklına soksun
0 oy
(94 puan) tarafından
Bitmeyen geçmiş nefret ettim artık Allah kahretsin bunları ya bi akıl bulursan banada ver aynı şeyler hep eski sevgili merak arama bilmem ne vallahi bu kadar kolay bunlar için hersey şeytan diyor defol git ama yapamıyorsun işte
(443 puan) tarafından
Evet ve en zoru bu ya bile bile kalıyorsun ve küçük düşüyorsun
(94 puan) tarafından
Öyle düşünme hatayı yapan o sen değilsin küçük düşmüyorsun napalim herkes biseyle sınanıyor
0 oy
tarafından
Bu kadar ayrıntıyı nasıl öğrendin eşin mı anlattı. Sakin ol kendını paralasan ne değişecek olan olmuş kendıne zarar verme ona sıkı kurallar koy mesela herseyı baştan düzenleyin. Maddi konuyu idareyi kendı elıne al. Tüm telefon hesaplarını kendıne yönlendir şifreler sende olsun. Ev işleri temizlik hepsını paylaşın sorumluluk alsın. Yanı boşanacak değilsin bebe var sanırım o yüzden krizi fırsata çevir. Alttan alma ama sakinleşince al karşına ve dediklerimi yap en azından hayatın kolaylaşır bu dna sonra :(
(443 puan) tarafından
Telefon yönlendirme falan nasıl yapabilirim
tarafından
Whatsap Web yukle. Youtube den izle.....
Google Gmail hesabını kendı teline kaydet sende acık kalsın Kı İnternet geçmişini gör....
Sosyal medya hesaplarını kendı telinde aç takıp et....
Birde Vodafone ise vodaod e online indir aramalar sms ler i takıp et. Bildiklerim bu kadar
0 oy
(13,394 puan) tarafından
Bırakıp gidemeyecekseniz araştırmanın manası yok şu an senin hayatın zindan olacak eşinin değil canım. Bir müddet sonra sineye çekeceksin istediğin kadar laf sokma vs yap. İstersen rezil et ama aynı çatı altında kaldığın sürece bu durumda sen kabullenmiş ve kalmış oluyorsun. Kınama eleştiri değil amacım. Git terk et desek çekip gidemiyorsun, eşin yüzde yüz yalan söylüyor o belli. 
tarafından
Katiliyorum. +++
0 oy
(29,436 puan) tarafından

Ne kadar deselersen o kadar boku çıkıyor ya Allah akil fikir versin esine.

0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ona en ağır ceza suskunluğun o yokmuş gibi yaşaman çocuklarınla sade sen varmışsın gibi yaşiycaksin hizmet etmiyceksin güler yüz göstermiyceksin  işten gelince kapısını sen açmiycaksin  aynı odada bulunmuycaksin çocuğu bile sevecek olsa emzircem yada altini alcam deyip sevdirmiyceksin  o salona geldiğinde sen bebeğini alıp yatak odasına gideceksin sanki hayalet gibi yaşatacaksin onu ki anlasin senin değerini ve o varken sevdiğin insanları ara konuş muhabbet et gülümse onlara annen baban kardeşlerin kuzenin halan dayin vs sadece ona gülmüyceksin... burnundan gelicek 
0 oy
tarafından
Tek suçlu kadın değil cnm tamam anladık kadın o*r*u*s*b*u ama senin eşin neden konuşmaya devam etmiş Bn evlendim bırak peşimi diyememiş mi ya da sana nie anlatmamış böyle böyle oldu die
0 oy
(295 puan) tarafından
1. Yatağa alma gitsin kanepede yatsın.

2. Sadece kendime kadar yemek yap.

3. Onun çamaşırlarını yıkama. 

4. Sürekli yaptığı hatayı hatırlat.

5. Tavrını belli et.

Yada otur karşına adam gibi konuş 
0 oy
tarafından
Pislik herif kaçmak çok zor seni en iyi ben anlarım sen ettin sen buldun diyolar adama yazıklar olsun kaynanamın sözü var bu kız bizi diledi geldi diye onun sana yapması gereken sana daha çok sahip çıkmasıydı yazıklar olsun pislik herif bence sus hiç konuşma umursama susmak onları daha korkutuyor emin ol uzaklaş ondan
0 oy
(326 puan) tarafından
Bende çok burnundan getirdim ama söylediğim lafla kalıyorsun en iyi sıktır olup gitmek anca öyle akıllanırlar  
0 oy
tarafından

Olayı bilmiyorum ama benim eşim de eskiden bi kızla görüşmüş ben çok takılmadım benden önce olan bir şey diye.

İlgili sorular

+3 oy
19 cevap 712 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 315 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde MehmetEmirr (135 puan) tarafından soruldu

411,612 soru

12,391,306 cevap

43,807 kullanıcı

Kategoriler

...