Hayirli sabahlar eski uyeyim arkadaslar taniyanlar bilir hesabi sildirmistim bu konu icin tekrar kayit oldum ikinci gebeligim. İlkinde erken dogum yapmistim simdi 16Haftalik hamileyim ilk kezbasimaboyle bisey geliyor bilen var mi Suan rahim agzinda acilma var resmen keseyi gorebiliyorum ikinsam doğacak sekilde. Biri anlatsa inanmazdim. Gidip nst cektirdim (16. Haftada nst cekilmez cekilse de duyulmaz dediler ama kalp atisini sukur ki duyduk) ama yabebek gelisimi onde yada 16 haftadan buyuk olabilir dediler acildekiler. Ama acilde dogrum doktoru olmadigindan bilemediler Kendi doktorumu aradim sabah hhemen gel dedi birazdan gidecegiz. Hic basinaboyle bisey gelen var mi düsük mü yapiyorum Agri cok hafif Kanama yok Rahim agzi dogum yapacak gibi acilma var Keseyi gorebiliyorum baktigimda kese mi zar mi herneyse iste
Havvacım bilemedim ki canım öncelikle tekrardan hoşgeldin ve geçmiş olsun.. İnşallah öyle birşey yoktur duymadım da zaten.. bi git bakalım sağlıcakla kalsın bebiş.. bizide haberdar et. Düğme dudaklı da öp
Havvacim hoşgeldin tekrardan benim hatırlar mısın bilmem kuzum daha dün akşam nerelere kayboldu diye merak etmiştim icimden geçirdim geri gelse diye görünce çok sevindim
Keseyi nasıl görüyorsun ki bitanem anlamadım. Mutlaka git doktora kuzum başıma gelmedi insaAllah yoktur kötü bı şey. Rahim ağzı nasıl açık kuzum bence mümkün degil sen korktuğun için sana öyle geliyordur kuzum . insaAllah bebişinin bı şeyi yoktur . Hayırlı haberlerle gel insaAllah haberlerini bekliyorum . Düğme dudakliyi öp yerime büyümüştür miniğim kaç aylık oldu ??
Bence o kese degildir ya yani keseyi gormek zor imaksiz gibi agrin yok kanaman yok dusuk degildir insAllah haftan bayagi ilerde cinsiyeti bellidir bile simdi insAllah sağlıkla zamanında kucagina alirsin
413,035 soru
12,435,192 cevap
45,787 kullanıcı