0 oy
1,098 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Yaşadıysanız evlendikten sonra çok değişti mi

22 Cevaplar

+4 oy
(2,793 puan) tarafından
Yaşamadık bize ters öyle şeyleerrr
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Yaşamadım asla yaşamazdım da bana ters öyle şeyler 
+1 oy
(1,578 puan) tarafından

Birak aynı evde yaşamayı el ele bile tutuşmadık. Anca fotoğraf falan çekinmek için yan yana geliyorduk:D:D

tarafından
Tercih meselesi mi aile baskısı mı :)
(884 puan) tarafından
Olması gereken canım. OLMASI GEREKEN
(1,578 puan) tarafından
Ailenin etkisi büyüktü tabi ama serbest olsam bile  bende evlenmeden aynı evde kalmazdım :)
0 oy
(123,190 puan) tarafından

Ayni evi gectim ayni ülkede yaşamadikki:ermm: 

tarafından
Nasıl oldu o ya
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Yaşamadım ama 5 sene sevgilimdi hiçbir değişim olmadı
tarafından
İnşallah olmaz da..
(1,077 puan) tarafından
Inşallah canim inşallah kimse yaşamaz
0 oy
tarafından
Yaşamadım yasamazdimda. 
tarafından
Tercih meselesi saygı duyarım
0 oy
tarafından
Yok ama nişanlılıkta hep bizde kalırdı annem falan olurdu ama :S
tarafından
Pek olmasını istemiyormuşsun gibi konuştun :D
0 oy
tarafından

Aynı odada oturamiyorduk bile baş başa :D

tarafından
Hep bi kardeş falan yollanır zaten. Bende ablalarımı yanlız bırakamıyodum babamın zoruyla duruyordum yanlarında
tarafından
15 saniye geçmeden annem seslenirdi hatta en son dini nikah kıyıldı resmi nikah yapıldı oturuyorduk baktık annem seslenmiyo eşim anneme seslenmisti anne iyimisin hiç bizi cagirmiyosun diye :)
tarafından
Ahhahaha güleceğim yoktu ah bu anneleeer .d
tarafından
Fenadir benimki
0 oy
(702 puan) tarafından
Buluşamiyoduk bile ayda 1 goruyodum kendisini
tarafından
Üzüldüm :(
0 oy
tarafından
Ben çalıştığım için ailemden farklı bir şehirdeydim eşimle de bu sayede tanıştım. Benim evimde istediği zaman hatta coğunlukla kalabiliyordu yanlış anlaşılacak bir durum da olmadı hiç yani. Onun odası farklıydı benim farklıydı. Eşim o konularda cok dikkatliydi ki bende öyle. Ama evimde kaldı 2 aya yakın sonrası zaten evlendik :)
tarafından
Takıldığım bi konu var o da şu ki açıklama yapmak zorunda değilsin ya da belirtmek zorunda değilsin. Her koyun kendi bacağından misali :) Allah mutluluğunuzu bozmasın
tarafından
Amiin canım. Ama normal olarak karşılanmıyor hani hep farklı bi açıdan bakıldığı için bende böyle dedim :) ama şükürler olsun herşeyi evlendikten sonra yaşadık aynı evde olmak tabiki uygun değildi ama benim evim onun iş yerine cok cok yakındı onunda işine geliyordu benlik de bi sıkıntı olmuyodu :)
tarafından
Sonuç olarak evlisiniz boşverseneeee :D
tarafından
Aynen evliyiz şükürler olsun ilk aşık olduğum aşkı yaşadığım kişiydi ve hepte öyle kalacak :)
tarafından
Dualarım sizinle :)
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Evet çok kısa bir süre. Bazı kurallar dahilinde tabi. Yine sahipleniyordu tabi ama evlenince daha çok düşkün oldu. İyiye gelişti. 
tarafından
Yok bende yaşadım 4 5 ay gibi bir süre. Sonra bi şeyler oldu falan filan ay benim hikaye uzun. Neyse yaşadım ve şuan evliyim yani :D
(13,316 puan) tarafından
Ben de aynı kişiyle evliyim evlenene kadar da aramızda evlilikle ilgili şeyler geçmedi. Ben de 6 ay kaldım zaten. Üstüne 5 sene bekledim bir de.
tarafından
Ben biraz sabırsız olduğumdan beklemedim o bana kaçtı ben ona kaçtım herkesi sildik evlendik :D
(13,316 puan) tarafından
Silmeden halletmeye çalışırken 5 sene bekledik mecbur bir de ayrı şehirde. İnsan bazı sınırlar dahilinde de olsa kokusunu duyunca özlüyor daha zor. Geldi.
tarafından
Zor olmuştur. Böyle bir anda gelir kokusu falan.. öyle yâda böyle geçmiş o günler. Anın tadını çıkar
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Hayır istemezdimde .. işyerinde akşama kadar her halini bilirdim günde kaç kere vc ye gittiğini bile değişim  çok olmadı iyi yanınıda kötü yanınıda görmüştüm 
tarafından
Gördüysen ne mutlu sana
0 oy
(17,015 puan) tarafından
Ben sozlendigim güne kadar eşimle aynı ortamda bulunmadım. 
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Evet yaşadık değişiklik olmadı nasıl başlarsan öyle gidiyor erkek kadına uyum sağladığı sürece çok şükür bir sıkıntı yaşamadık 
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Nişanlıyken ev almıştık o yüzden bazen 2 günlüğüne evimize gidiyoduk küçük tüple oruç felan açıyoduk çok güzeldi degisen bisey olmadı canım hala cok mutluyuz çok şükür 
0 oy
tarafından
Hayır ama 6 sene sevgili kaldık bazen o bizde kalırdı Bi kaç kere ben onlarda kaldım aileler de oluyodu ama 6 sene sevgili kaldığımız için her huyunu öğrendim değişim olmadı şuan 3 senedir evliyiz 9 senedir hayatımda ilk gün nasıl tanidiysam şuanda da oyle
0 oy
(14,449 puan) tarafından

Eşim askeri personel 

Kayınvalidem kayınpederim ile birlikte eşimin tayin olduğu yere geldik ev tuttuk eşyaları felan aldık 3 hafta kadar aynı evdeydik 
Eşim hiçbir zamanı değişmedi o gün bana  yardım eden Ahmet bugun de ediyor :)
0 oy
tarafından
Kız ne evi aynı mahallede yaşadığımızı bile.bilmiyordum
0 oy
tarafından
Kuzeniz  az  cok huyunu biliyodum  1 yil da sevgili kaldim  huyunu iyice ogrendim evlenince de bi degisme olmadi
0 oy
(2,576 puan) tarafından

Aynı evde yaşamak mı?

Aynı odada tek durmadık yaşamayı boşver
İstemem de öyle bişey şahsen istesemde babam öldürürdü:D

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,364 göst.
3 Aralık 2022 Aile kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
0 oy