0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğimin 1 yaşina giricek eşimle birini alalım dedik veya ikisini sizce hangisini alalım 

image

image

image

image

imagebunlardan biri olucak şimdi salıncağı kaykayi akülü arabası bisikleti VS her şeyi var pelus oyuncakları sesli oyuncakları çadır gibi kapalı şeyleri çok seviyo koltukta oturmayı da seviyo piyano 170 TL taburesi falan da varmış mikrofonu falan diğerleri ayıcik 80 TL minnie Mouse 60 TL çadır 60 koltuk 60 TL o civarlarda yani fiyatları ya biri ya iki şey olucak sizce hangisi 

7 Cevaplar

0 oy
(5,568 puan) tarafından

Hepsi çok güzel yaaa:)

tarafından
Aynen hepsini alasim var ya :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Miki mouse <3

Çok tatlı sever kız çocukları onu 

tarafından
Evet çok sevimli bende çok seviyorum ya :)
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Çadırla mini yi alırdım ben 
tarafından
Mini kesinleşti zaten ya herkes onu söyledi sağol canım
0 oy
tarafından
Benim kuzu daha küçük çıngırak dışında bişey almadım ama arkadaşım çadır aldı kızı şimdi girmiyo bile çok yer kaplıyor bosuna aldım diyor bana kalsa mini mouse ve koltuk alırdım 
tarafından
Gerçi çadır bime de geliyo acelesi yok şimdi bazen yorganı üstüne kapayınca çadır gibi yapınca çok kikirdiyo seviyo ondan düşünmüştüm ama çadırı eliyim o zaman sağol canım
0 oy
(12,778 puan) tarafından
2. Ve 3. Tercih ederdim diğer leri etmezdim
tarafından
Sağol canım piyanoyu çok beğendim zaten öyle küçük Bi şeyde değil çok aklım kaldı onda
0 oy
tarafından

Ilk attigin ayıdan eşim bana almıştı :) kızım büyüyünce oynar diye düşünüyorum çok tatlı onu alabilirsin

tarafından
Çok sevimli cidden benimde çok hoşuma gitti :)
0 oy
tarafından
Mini mause ve maymunlu koltuk guzelmis cnm
tarafından
Sağol canım mini mause kesinleşti zaten

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 144 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 274 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 103 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.
22 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,395 cevap

37,531 kullanıcı

Kategoriler

...