0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ginans muduruym dedi devre tatil iptal edecem deyip kandırıp eşimden para istedi dolandırdı numarasını kapattı başka numaradan ariyo şimdide mesaj atiyo bana açmadım telefonunu yüzsüz hangi yüzle ariyo bunu nereye şikayet etmek lazım ihbar edeven karakola gittim yardım etmiyorlar yardım edin kızlar nereyi aramam lazım çoluk çocuğumuzun rızkını yediler şerefsizler

6 Cevaplar

0 oy
(14,080 puan) tarafından
Polis nasil yardim etmiyor ya boşuna mi polis olmuşlar bide tvde bas bas bagiriyorlar dolandırıcılik olursa bizi arayin diye ee kime guvenicez artik
tarafından
Yok valla yardım etmiyorlar Tekirdağ'da gidin ordaki karakola diyolar istanbuldaki karakol birşey yapamayız diyo. Ne alakaysa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karakol değil adliye ye gidip suç duyurusunda buluncan mahkeme açılacak 
tarafından
Mahkemeye verecek paramız yok ki cnm
tarafından
Para vermeyin zaten mahkeme masraflarının karşı taraftan alınmasını talep edin
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Olay mahali Tekirdağ olduğu için öyle diyorlar canım.İmkanınız varsa gidin , mutlaka sizin durumunuza düşürdüğü insanlar vardır.Savcı toplu değerlendirirse yakalama kararı çıkarır.
0 oy
(1,717 puan) tarafından
kız bi aç niye arıyor belki parami vericek
tarafından
Kız ne parası yine para koparmaya arıyordur kesin . Geçen esimi aradı konuştu küfür etti esim tehdit ediyo işleminizi iptal ederseniz mahkemeye veririm siz diyo manyaklar ya
(1,717 puan) tarafından
sözleşme de iptal edemezsiniz fln yazıyorum
tarafından
Bir sene olmadan cayma yapabilirsiniz diyo bizde ihtar gönderdik noterden avukatla ugrasamadikn7.8 milyar masrafı varmış davanın iptal için ihtar çekti eşim gönderdik bir haftaya belli olur
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Dava açman lazım

tarafından
Davaya çok para gduiyormus veremeyiz ki avukatla görüştük 7 milyar gider dedi
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Tüketici haklarını ara Daniş canim

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,316 göst.
14 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 513 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 513 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 548 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu

409,095 soru

12,295,401 cevap

38,312 kullanıcı

Kategoriler

...