0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kızlar integramda bazı evli cıftler var sizde bilirsiniz 3 yada 2 milyon takipcileri var... Kocaları evde ama oyle zengine ki anlatamam. Ya 4 milyona ev alıyotlar...kendıöçleır calımsjyor vasıfsız engelledim bunları nı kacınj yine cıkıyorlat kesfette.. Arkadaslarım cıkıo bu defa.. İntegramla bu kadar para kazandırdı mı kızlar 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Reklâm falan çok yapıyolar canım ürün tanıtımı 
-Reklam-
+1 oy
(613 puan) tarafından
Tiktok'ta çok para kazanıyorlar
+1 oy
tarafından
Sahtecikten mutluluk pozları veriyorlar takipçi kazanıyorlar sonra reklam alıyorlar öyle kazanıyorlar mesela story de bir reklamı 2 3 bin e paylaşıyorlar günde bir sürü reklam paylaşan kişiler var bi de youtube dan da çok kazanan var çok saçma bir sistem bunlara prim vermemek gerekiyor ama maalesef öyle olmuyor 
(223 puan) tarafından
Hadııı bir rekleme 3 bin mı o zaman zenginler
tarafından
Tabii ki öyle taha duymaz vardı ya köyde yemek yapan daha yeni tanınmaya basladiginda bi reklama 2 bin istemiş olay olmuştu ben de oradan biliyorum yeni taninan biri öyleyse diğerleri kim bilir kaça paylaşırlar
0 oy
tarafından

Kız okuyamıyorum ki yazdığını bacım :D

(223 puan) tarafından
Kız kucağımda yaa ondan
0 oy
(29,533 puan) tarafından

Valla zengin olan cok o sekil story reklam tanitim hepsi para demek

(223 puan) tarafından
Yatıs bunlar o zaman ben bilmiyordum yaa.
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Kuzenimiz var kadin hamile kalmadan once esiyle tanisttillari videoyu daha sonra hamilelikde hergun bi foto dogurdu her ay video atti bi anda mesur oldu esi kuafor 4000 maasi var kafin instagramda 5000 kazaniyom fiyor simdi tiktoka basladi ordanda ortalama 2000 kazaniyor bende olsa oyle para bende calismam yan yatar parami kazanirim
(223 puan) tarafından
Hadii.. Anladım.. Bunların takıpcııs 2 bucuk milyon Allah bilir izleyen ne kadar...
(2,766 puan) tarafından
Aynen kadin her canli actiginda hediyeler geliyor
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Saçma sapan işler ya
0 oy
tarafından
Instagram hiç açmadım kullanmadım ama instagramdaki zengin kişilerin sahte hayatları başlıklı coooook yazı okudum. Bence bunu da bir araştır. Kapitalizmin yeni kölelerini sisteme dahil etmek için instagram her kesimden insana ulaşabilen bir platformdur. Keza tiktok denen gerizekalı platform da buna dahil. Bence enerjini kolay yoldan zengin olmak yerine kendi bilgi dünyana yatırım yapmaya harcamalısın. Nihayetinde evlisin belki çocuğun var yada ileride olacak, o zaman sahip olduğun para aileni hicbir hedefe ulastiramaz, ancak çevrene egonu tatmin edecek gorgusuzluklere imza atarsin, tipki şu bahsettigin fenomenler gibi. Iyi nesiller iyi çocuklar sadece görgülü ve bilgili ailelerde yetişir. 

Valla yazılacak çok şey olsa da yazımı az laf yalansız çok mal haramsız olmazmış deyip konuyu kapatmak istiyorum..

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 680 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
24 cevap 575 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (853 puan) tarafından soruldu

412,831 soru

12,429,287 cevap

45,608 kullanıcı

Kategoriler

...