Kızlar eşiniz şakayı kaldirabilen bir cinstense eğer eğlenmek amaçlı eşinize caydanlik şakası yapabilirsiniz. Ben az önce eşime çay demledim getirim dedim çaydanlığı üzerine firlattim yerinden zıpladı çok korktu garibim birde diyorki gel kalbime bak nasıl atıyor :) yarım saattir gülüyoruz birbirimize hala :)
Yaaa kıyamam Allah hep guldursun inseallah. Kocam sakayı kaldırır ama yuzunu görmuyorum ki daha doğrusu göruyorumda evimde diylum yapardım yoksa
Çok meşhur çaydanlık şakası bende yapmıştım ama kocama değil :)))
Esim bna yapmisti onu kameraya almisti bide cok korkmustum :)
Bu şakayı yapayım derken dayak yiyen birini de görmüştüm..Allah korusun belli olmaz tersine denk getirmesin Rabbim :) eş ile şakalaşmak sünnettir yalnız kim olursa olsun şakayla dahi olsa onu korkutmak endişelendirmek yasaktır yine hadis i şerif ile sabittir.. Allah herkesin eşi ile muhabbetlerini arttırsın :)
Ya cok komik yapardim ama korkuyorum biraz o korkuyla tokat falan atar. Korkakda biraz:). Oyle videolar izledim qarilari yardim isdiyor bagiriyor koca gelib karisin tekmeliyor şokla. Daha ne oldugunu anlamadan
Ayy canım ben eşek şakası yaptım kocacığıma :) duş alırken duşa kabinin üzerinden buz gibi suyu devirdim :)) ben çok eğlendim ama herifim dondu yazın yapmıştım tabi bunu, benımkını korkutmaya çalışsan bile korkmuyo ama bana höd dese korkuyorum o yüzden şakalar böylr oluveriyo :))
Aynısını çok planlı şekilde eşim bana yaptı bende o an refleksle çığlığı basıp ağlamaya başladım ama şaka olduğunu anladım tabi biraz trip yaptım bir daha öyle yapmasını diye çünkü cidden çok korkutucu oluyor :) tabi intikam soğuk yenir o yüzden aradan 2 ay geçince aynısını ben ona yaptım bu sefer baktım korkudan onunda gözleri dolmuş :D :D
bizde esimin bi arkadasina gitmistik orda esimin arkadasi yapmisti baya korkmustu yaa baya gulmustuk bide videoya cekmistik izleyip izleyip guluyoruz
Ablam yapti gecen hafta esime ama gulmekten doguracagim diye cok korktular;))) eşim balkon a kaçtı 10 dk kendine gelemedi. 1 haftadir hala gülüyoruz eşim ile
hayatta yapmam kizimi zor uyuttum uyanmadan uyumaliyim :)
Benim kaynuka yapmış ektim çaydanlığı kafasına atmış kadının:D
1,491,520 soru
24,372,387 cevap
348,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın