Bugun 3.gun kizim ogle uykularina direniyor tam 2 yasinda ve emzigi biraktik 3 gun önce. Emzige kirmizi toz biber surup pis olmus dedim bakti ittirdi ilk gun cok agladi yirtti kendini pis emzigi mi istiyorsun al dedim istemedi dahada vermedim odasinda duruyor ama almiyor pis diye. Ilk gun ogle uykusunu uyumadi 2 saat ugrastim sonra biraktim 5.30 da disardan eve gelirken dolmusta uykuya daldi uyandirdim uyanmadi evde devam etti 7 de kalkti haliyle gecede 9 da yatan cocuk 11 de uyudu. Dun yine uyumak istemedi 2 saat ugrasmama ragmen bende biraktim aksamda 9 da yatirdim yarim saat direnip uyudu sonunda. Bugun yine ogle uykusu uyumak istemiyor kalkip duruyor agliyor surekli yaninda yatiyim diyorum pipis yapiyim ninni masal sallama vs hicbiri fayda etmiyor. Normalde kendisi uyuyan bi cocuktu kendimce uyku egitimi vermistim. Bu 3 gundur niye boyle oldu 2 yas sendromu mu acaba diyorum annemde sacmalama ne alaka yeni moda seyler cikariyorlar her insanin uykusu hep ayni mi olur diyor. Bi gun uykum gelir bi gun gelmez diyor ama kizimin duzeni belliydi yani durduk yere noldu ki. Napabilirim oglen uykularini birakmak icin cok erken daha bu ay 2 yasini doldurdu.