0 oy
397 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından
bir post açmıştım bebeğim nefesi gitti morardı ellerini sıktı diye bugun gittik katılma nöbeti geçirmiş 3 aylık bebeğim Allah beterinden korusun 3 aydır ayağım çıkmadı hastaneden reflü sol böbrekte genişleme kalpte delik korka korka gidiyorum bu kez de yebş bir hastalık çıkmasın diye ben havale geçiriyor sandım doktora anlattım aslında 6 aydan önce pek görülmez ama sizde erken başlamış dedi kan ilacı yazdı Allah ım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık sıhhat versin kimseye yavrum dedirtmesin 

6 Cevaplar

0 oy
(1,164 puan) tarafından
Canım senin postuna bende cevap yazmıştım merak etmistim. Rabbim şifa versin. Bu arada aklında olsun kalp deliği de katılma yapar. 
(119 puan) tarafından
amln çok sağolun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet canim ben yazmıştım o katılma nöbetidir diye inşallah bisey çıkmaz rabbim yavrunu sana bağışlasın 
(119 puan) tarafından
amln cümlemizin inşallah bende yenl yeni duyuyorum 11 tane yeğenim var hep bşz büyüttük ne reflü duyduk ne katılma nöbeti ne kolik
0 oy
tarafından
Benim oğlumda da ve aşkım böbrek genişlemesi isallah geçer her sıkıntısı kuzum benim benim oğlanın hala geçmedi ameliyat olcak pandemi bitince yaptircam anca 
(119 puan) tarafından
çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Kuzum oglum 5 yasina grdi hala geciriyo v dogdu dogali hic bitnedi ara ara azaldi ara ara cogaldi kan ilaci kullandk aukur bi kac aydr yok gibi ve her o oyle oldugunda öldüm öldum dirildim ben benimki Allah korusun resmen ölüyodu cocugum
(2,718 puan) tarafından
Bn tam 4sene yasadm.cok iyi anlarim seni
(160 puan) tarafından
Canim gecmis olsun peki nasil bidaha duzeldi kendine geldi
(2,718 puan) tarafından
Ayaklarini karnina bastirip cekerek cigerlerine baski yaptik  doktor demisti bide yuzune ufledik
(160 puan) tarafından
Anladim cnm allah bidaha yasatmasin
(2,718 puan) tarafından
Amin kimseye yasatmasin canm
0 oy
tarafından
Aminn Aminn canım 
0 oy
tarafından
Evet bende demiştim çünkü benim bebeğime öyle yapardi kayinvalidem dedi banada eşimde aynısını yaparmış hic aglatmamaya çalıştım alışırsa sürekli tekrarlarmis eşim aliskanlik haline getirmiş 1 yasina kadar en son tokat yemiş babasindan bidaha yapmamis. Suan Allah'a şükür unuttu oğlum Allah da sifa versin sjze
(119 puan) tarafından
Amin canm ama ben asla tokat falan atamam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.
3 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ikiipasaannesi. (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 714 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 356 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,588 soru

12,421,776 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...