0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sakin beni linclemeyin. Tabikide evlat çok büyük bir nimet cok seviyorum onu canimi veririm onun icin. Cani acisa ben mahvolurum. Kizimla esimle birlikte gecirdigimiz vakitlerin degeri paha biçilmez Ama eski gunlerimide cok ozluyorum esimle bekarken rahatca biyerlere gitmeyi istediğim saatte uyuyup uyanmayi. Endisesiz gunlerimi felan. Simdi hicbiryere çıkamıyorum ciksam bile kafamda bir ton endise virus kaparmi hastalanirsa neyapariz nasil gideriz hastaneye vs bu endiseler beni mahvediyor. Biraz erkenmi davrandim diyorum cocuk için biraz olgunlasmayimi bekleseydim bu psikolojiyi kaldiramiyorum yasimda 22 kızım 7 aylik. Boyle dusundugum icin gunaha girdigimide düşünüyorum kendime kızıyorum Boyle dusundugum icin Allah bana cok büyük acı gosterirse diyorum cok korkuyorum. 

10 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
Annelik başi başina bi endişe zaten canim :)
-Reklam-
0 oy
(7,755 puan) tarafından
Biraz sal kendini yaşın küçük değil karakter meselesi sende bitiyor is canım 
0 oy
tarafından

Canım nasip olursa yaz ayına inşallah bebişin tam ayağa düşer gezer sana çok güzel arkadaş olur yaşından sonra uykusuda düzene girer rahatlarsın emin ol bende senin gibi düşünüyordum en fazla  1 yıl zorluğu oldu bana şimdi en iyi arkadaşım kızlarım :)

0 oy
(622 puan) tarafından
Zamanla alışırsın he bı 1 yaşına girsin yürümeye başlasın ozaman sende biraz daha rahat edersin ilk çocukta bu dönemler zor geçiyor
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Sana kesinlikle katiliyorum kizimi canimdan cok seviyorum ama insan o gunleridr ozluyo
0 oy
(9,720 puan) tarafından
Bu bır süre devam edıyo lınce gerek yok canım yenı hayatına adepte olacaksın
0 oy
tarafından
Ayni seyi bende dusunuyorum bazen ayni yastayik ustelik benim 2 cocukm var 2 yasinda kizim 4 aylik oglum var ayri yasiyiruz her sey benlik ev isi bebekler .o kadar yoruluyorumki.tzbiki senin ilk cumlelerine katiliyorum tekrardan yazamiycagim yorgunum yani .ve bende gencliyimi ozluyorum resmen yaslandom su yasimda
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Oğlumu çok seviyorum daha 1 yaşında. Gerçekten iyi ki de Allah nasip etmiş. 2.ye hamileyim, oda 34 haftalık. Doğuma az kaldı. Ne b.ok yicem diye düşünüyorum. 

Ben bekar hayatımı özledim. 
0 oy
tarafından
Biraz sabretsen kızın azıcık büyüse rahatlarsın belki 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 531 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 391 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu

410,974 soru

12,367,797 cevap

42,166 kullanıcı

Kategoriler

...