0 oy
710 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (983 puan) tarafından

image

Eşiniz oje sürmenize falan karışır mı? Makyajınıza falan ? Benimki bakımlı seviyor bende severim bakımlı olmayı kızım 3 aylık uyuyo bende süt sağarken oje sürdüm şimdi bu aklıma geldi :))  

30 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından
Oje hic surmedim ama karişmaz makyajda yaptigimda sen makyajsiz daha guzelsin diyor bende yapmaktan vazgeciyom
(983 puan) tarafından
En iyisi :)
-Reklam-
0 oy
(864 puan) tarafından
Güzel olmuş kuzum karışmaz kolların ağda zamanı gelmiş sanırım :) benimde geldi 
(983 puan) tarafından
Sağol canim almiyorum kollari daha cok cikiuo ya alinca
(864 puan) tarafından
Bence al kuzum sen bilriisnde belli baya
(983 puan) tarafından
Yazlari bazen aliyodum ama smdi pek vakit yok zaten tirnaklarida anca süt sagarken boyadim :)
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Hııımm oje sevmem eşimde birakmaz kim habire silip tekrar sürecek abdest için 
(983 puan) tarafından
Zor oluyor evet haklisin
0 oy
(121 puan) tarafından
Benim kocam çok zeki ya. Başlarda karışmıyordu ama makyaj seni yaşlı gösteriyor VS diye diye beni makyajdan soğuttu artık arada bir yapıyorum bişey demiyor. Ojede de nailart hastasıydım artık onu da arada yapıyorum ona bişey demez
(983 puan) tarafından
Bn makyaj severim ama vakyim opmuyo pek :)
0 oy
tarafından

Oje kullanmıyorum <3

(983 puan) tarafından
En iyisi zaten :)
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Yok bebeğim karismaz
(983 puan) tarafından
Benimkide oyle :)
0 oy
tarafından

Karışmaz ama sadece bordo, kırmızı ve siyah renk sevmiyor onları sürmemi istemez:D siyahi bende sevmem ama diğerlerine sınır olsa da sürüyordum şuan hicbirsey suremiyorum doğum edecem 13 güne şuan hiç düşünemiyorum uzun bı sure de dusunemem heralde:angel:

(983 puan) tarafından
Bende cok nadir sürüyorum firsat kalmiyor kizdan :)
tarafından
Kız bide ilişki durumu felan oluyor afedersin olmuyor yani abdest alınmaz ojeli bende hiç surmuyorum belki yeni doğum edince vakit bulursam sürerim ilişki derdi de yok :Ddd
(983 puan) tarafından
Bende o zaman cikattiyorum tabi abdest icin :)
0 oy
(12,278 puan) tarafından

O kim oluyor hele bir karışsın bak ne oluyor 

O benim ojem heheheheyyyyttttt gelsin de karışsın 

:D

Tırnak yiyorum suremem ki:D

(983 puan) tarafından
Kiz yeme aliskanlik edinmissin
0 oy
tarafından
Kapalı olduğum için kullanmam hiç, uzun tırnağı bile hiç sevmiyorum tiksinirim ki oje süreyim 
(983 puan) tarafından
Herkesin bakis acisi tercihi farkli :)
0 oy
tarafından
Evde her türlü makyaja ojeye her şeye izin var ama dışarı çıkınca çok abartılı olmadan makyaja izin var zaten bende çok abartı makyaj sevmem göz kalemi rimel dudak renginin bir ton koyusu ruj azıcık da fondöten sürer çıkarım 
(983 puan) tarafından
Abarti yakismiyo zaten :)

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 790 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 610 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu

401,063 soru

12,002,801 cevap

36,186 kullanıcı

...