Kızlar, kızım doğdugundan beri kayinvalidemle beraber yıkadık bebişi 2.haftasinda ben atıldım tamam öğrendim tek yıkarım diye sonra yok kulağına su kaçar orta kulak iltihabı olur ilaçlar tedaviler yok çocuk hasta olur üşütürsün dedi dedi cesaretim gitti şimdi de kayinvalide gitti gezmelere aşı olduk 5 gün geçti çocuk kirlendi artık kayınvalideyi de bekleyemem bana bi cesaret tavsiye verin, orta kulak iltihabi felan öyle bisey yasayan oldu mu ?
Hiç bisey olmaz canım benim kayinvalidem de sürekli onunla yikamami istiyordu eşimde çok pimpirikli o da annemle yıka bak sakin tek yıkama öyle olur böyle olur hiç birini dinlemedim benim tek başıma bakmam lazım bu çocuğa her ihtiyacını benim karşılamam lazım dedim ve onlar gidince hemen banyoya sokuyordum çağırmadım ilk yıkandığında elim ayağım titredi çok tedirgin oldum ama ikincide hemen alıştım kimsenin eline bakma tek başına yaparsın sen annesisin onun hiç de bisey olmaz yatır filesine keyifli keyifli bıcı bıcı yapın
Ilk kizimda 21 yasindaydim hicbisey bilmiyordum ilk banyosunu aglaya aglaya yaptirdim Allahim nasil yikiycam yardim et bisey olmasin sen koru dedim sonra elim alisti kimsem yok zaten burda mecbur ben yikiycam is basa düştü korkma hic bir kez dene devami geliyo
1,486,989 soru
24,309,024 cevap
344,611 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın