0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar merhaba 4 aylık hamileyim sürekli bebegime birşey olacak kalbi mi durdu düşecek mi diye kafayı yemek üzereyim bu psikolojiyi nasıl atabilirim

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım benim ikinci gebeliğim hala aynı düşüncelerdeyim Rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin inşaallah
(41 puan) tarafından
Amin inşallah ❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bende oyleydim dogdu dahada artti :( kaygilar bi sivrisinek isirsa bunalima giriyorum 

(41 puan) tarafından
Sorma ben şimdi böyleyse m dogunca ne oalcak
tarafından
Yemin ederim panik atak basladi her dk en kotu şey aklima geliyor ya soyle olursa ya boyle olursa vs vs  ......  :(((((
0 oy
tarafından
Geçici mir süreç kendini biraz rahat bırak. 
(41 puan) tarafından
Haklı sın teşekkür ederim
tarafından
Allah bir avazda kurtarsın inşallah
(41 puan) tarafından
Aminn herkesi inşallah ❤️
0 oy
(258 puan) tarafından
Hepimizde oldu o vesvese hareketini hissedince geciyo. Hamililegeanca alışıyorsun. Tam.alistim.derkn hoppp kucağında. Dikkat et dua et rahat et.
(41 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben hiç öyle şeyler düşünmedim açıkçası
0 oy
(193 puan) tarafından
Ben de senin gibiydim, her hafta hatta bazen haftada iki kez kontrole giderdik. Sanırım her anne yaşıyor bunu. Hatta eşim fetal dopler almak istedi kalp atışlarını dinleyelim diye ama belki zararı olur diye aldırtmadım. Dua oku, bir şey olmayacak inşallah. Ferah tut içini. 
(41 puan) tarafından
Çok sagol içimi rahatlattın
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Doğuncada aynı kişilik meselesi galiba etrafıma bakıyorum gayet relakslar ben panik atak olcam nerdeyse ayy düştü ayy boğazına bşy kaçtı kolunu asılma beline dkkat et vs 14 aylık hala aynıyım ya 
(41 puan) tarafından
İşte böyle de biz çok yıpranıyoruz
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Herseyi akışına birak hamileliği kendine zehir etme sen duani et tedbir senden tevekkül ALLAH tan yiyeceği ekmeği varsa sen ne yapsanda gelecek yeterki RABBİM tüm bebekleri bağışlasın ☝️
(41 puan) tarafından
Haklısın Allah razı olsun
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Bu korku hiç gitmiyor canım doğdu hala korkuyorum anne olmak böyle bisey işte Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hareket etmeye başlayınca iyi olduğunu hareketinden anlarsın  bu durumu herkes yaşıyor ama abartmamak lazım sonuçta Allahın verdiği cani gene Allah alır o yüzden Rabbim emanetini sana emanet ettim sen koru de hiç bisey olmaz Allahın izniyle 
(41 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum sagol
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Canim suan hareketlerini hissedemiyoruz ya. Bende oluyo. Ani hareket yapiyorum bazen. Acaba bisi oldumu felan telaslaniyorum. Pandemiden dolayi sık sık da gitmek gerekmez hastane gozle gorunur lekenme gibi felan bisi olmazsa. Genede dikkat et kendine canım 
(41 puan) tarafından
Çok şükür iyyim ama bende öyle yşm hızlı yğrüsem bile korkuyorum
(1,518 puan) tarafından
Karnına elini koy derin nefes al. Iyisin demi bitanemm de.n3 bileyim yani. Ben her gece yatarken öyle sacma belki biliyorum, icim rahatliyo.
(41 puan) tarafından
Niye saçma olsun bende deneyecegim
(1,518 puan) tarafından
:)) tamam dene. bakalim.
0 oy
(137,215 puan) tarafından
O bendede olmusti dogurana kadar 
(41 puan) tarafından
Demek ki tek ben degilim
0 oy
tarafından
Her anne düşünür ama ilerisi boyutta yaptığın bebeğine de zarar verir stres yapma ben erken doğum yaptım mesela 29.hafta da doğuma alıyorlardı nerdeyse hep içime erken doğum yapıcam diye hissediyorum eşim inanmiyodu 35.hafta da doğurdum 
(41 puan) tarafından
Haklısın teşekkür ederim
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bende öyleydim biraz hareket edince rahatladım şimdi doğru o psikoloji geçmedi 
(41 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bende öyleydim ama sonra verende alanda allah . Neden telas ediyorum rabbim almak istese elimden ne gelir diye düşündüm eskisi kadar takmıyorum ama coo sabırsızlık var. Zaman geçmiyor .
(41 puan) tarafından
Aynen zaman çok yavaş
0 oy
tarafından
Bırak rahat bırak canım çok takmamaya çalış ☺️
(41 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 303 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Hayatzor-27 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 307 göst.

413,848 soru

12,456,947 cevap

46,519 kullanıcı

Kategoriler