Kızlar geçen gün eşimin tarafından akrabaları geldi 4 kişi daha dogru su yemege gelcez dediler hadi dedim kırılmasınlsr kabul ettm. Yemeğe çorba islim kebabı pilav cacık salata sulu yemek ve tatlı yaptım. Cayın yanına sadece kuruyemiş koydum çaydan sonrada meyve koydum anca bunları yapabıldım bebeğim daha 2 aylık ve hıc durmuyor kucak istiyor. Arkamdan demişler Kı eşimin Bı akrabasına bekar işi gbi kuruyemiş koydu önümüze demişler buda geldı bana soyledi bnde kızdım gelmesinler bir daha dedim eşimde trio atıyor boyle dedim dye. o kadr sey yaptım Cayın yanına poca borek yapsam sankı yencek zaten yemek yaptm daha ne yani mısafr umduğunu değil bulduğunu yer bıde zaten ben yemege gelın demedim kendı kendılerni davet etrırdıler bıde boyle demişler. Eşim bu yuzden trıp atıyor gelmesinler dedim dye her zaman arardı bugun aramadı ben aradım artık nabıyorsun dye şimdi ben haksız mıyım acaba ben uzatmadm eşim uzatıyor acaba boyle diyerek uzdum muonu? ama onların oyle yapmasıda benı uzdu sankı millete benı iş yapmaz bnı anlatmaları