bundan önce post açmıştım annem zorla İstanbula götürmek istiyordu dediğini de yaptırdı geldik bebeğimle 5 gün oldu kardeşim sürekli bebekten rahatsız ev sahibi gelecek ağlatmayın yok kapıyı yavaş kapatın yok etrafı dağıttınız vs vs bugun de tartıştık bana mesaj attı kocanı ara gelsin götürsün seni istemiyorum evimde bende anneme dedim beni bunun için mi getirdiniz eşim ankarada işleri var cuma günü bitiyor gelemez devlet işi bu erteleyemez de valizimi hazırladım dedim cumaya kadar idare et gideceğiz bebeğimle annem de hiç demiyor kızım gidersen ben de giderim sizi ben getirdim dedim anne birşey demicenmi 5 ay baktım size üstüme düşeni yaptım dhaa ne istiyonuz benden git zaten İstanbul soğuk bebeğin daha rahat eder o zaman neden getirdin dedim uçakta yolda 3 aylık bebekle perişan olduk kahvaltıda zaten annem beni ağlattı sonuçta ben misafirim diyor niye çok ekmek yiyorsun kilo almışsın şişmişssin iyice ya bunu benim evimde dese zoruma gitmezde burada diyince ağladım şimdi kara kara düşünüyorum cumaya kadar ne yapacağım kalacak başka yerim de yk bu virüs te otel vs de kalınmaz o kadar pişmanım ki böyle de düşman olduk asla konuşmam keşke gelmeyip küs kalsaydık şimdi de ağlıyor Allah emeğimi hiç edeni bildiği gibi yapsın ya hem oğlu kovuyor evden hem de diyor tm cumaya kadar ayrı odada kal ile gidip geliyor seni görmez bile ikide bir bana mesaj atıyor kardeşim defol git gelince görmeyim evden kovulacam sizin yüzünüzden kış ortasında evsiz kalacam kocamı aramış demiş hemen gel karını çocuğunu al götür birdaha da beni aramayın yüzüne kapatmış eşimde dedi artık ölseler bile ölülerine bırakmam seni sabret cuma günü gelip alacam tekrar ankaraya gidecem diyor sizce ne yapayım bebekle tek te gidemem valizler eşyalar var bebek mama yiyor onun maması hazırlanması lazım sıcak su falan otele gitsem mi