0 oy
933 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,390 puan) tarafından
Covd19 mevsimsel grip diyor. Normalde bu dönemlerde influenza olurmuş ama hiç vaka yokmuş. Sonra da enfeksiyon olanları korona demiş olabiliriz diyor.. Bir bana mı anormal geliyor bu açıklamalar... 

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hepimize anormal geliyor ama kendilerine halen çok normal geliyor, şu halimize bak. En baştan okulları acmasalardi, turist kabul etmeselerdi, serbestliği bu kadar birakmasalardi bu kadar kötü olmazdı belki herşey. Ama olurmu ülkemizin paraya ihtiyacı var biz ölsekte olur
(1,390 puan) tarafından
Virüsün varlığından şüphe ediyorum artık..
(1,318 puan) tarafından
Virüs var ama labovatuar ortamında üretilen bir salgın nüfus azaltma çabaları çıkacak asinin etkisi de iki yıl sonra vuracak insanları yani tüberküloz oranı şuan çok yüksek ve DSÖ dahil hiç kimse net bir çözüm sunamiyor sağlık bakanı kaldı ki ne dese anlasilmiyor. Maske mesafeden başka çözüm önerisi olan var mı yok çünkü kendileri de bilmiyor verdikleri ilacın da iyi gelip gelmediği bilinmiyor. Şans eseri yaşıyoruz
tarafından
Sirius çok doğru konusmussun, bizim ne onemimiz var ki onlar için ? Ölsekte olur, ama emin ol kendileri her türlü ilacı her türlü iğneyi vurduruyordur bu hastalığı olmasınlar diye
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Elon musk bir gunde 4 test yaptırmış ikisi pozitif ikisi negatif 

Şimdi bunlar diyor başka virüsle karışmış olabilir 

Vaka sayısı bilinmiyor bunlar sadece hasta olanlar 

Gelde delirme o diyor başka şey o diyor başka şey sabanın filmine döndü çevirme var çokun kandırdım kalkın bunlarsa virüs var çabuk eve hahah kandırdım çıkın cildirmaaağaaamm geliyo
(1,390 puan) tarafından
Aşıyı çıkartan 2 firma var şuan. Bilin bakalım kime ait elon musk.
Vaka sayısı komple yalan. Sağlık ocağında çalışan doktor komşumuz günde sadece ben kendim 100 kişiye pozitif test çıkıyo diyo.. Ülkeyi düşünemiyorm
(1,346 puan) tarafından
Bende aynı şeyi yazmısım senin yazdığını görmeden devlat daha neyin ne olduğunu bilmiyor çocukları okuldan alıyorlar derslerden geri kalıyor biçok çocuk bizlere sokağa cıkma yasağı var milleti düşünen yok
tarafından
Sokağa çıkma yasağı bir biz kadınlara artık pandemi olayından çıktı galiba olay grip gibi demişler bu senenin mevsim hastalığı covid demisler olmayan kalmayacak yani artık filyasyon ekibi temaslı taraması falanda yok saldım çayıra mevlam kayıra ")
+1 oy
(1,936 puan) tarafından
Normal grip olan birisi gitse bile korona teşhisi konuluyor bence belirtileri de zaten griple ayni cevremde geçiren çoğu akrabam grip olmuş gibiydi ben anlamadım yani grip olsak da korona deniliyor
(1,390 puan) tarafından
Aynen öyle canım büyük işler dönüyor sonumuz hayrolsn
(1,936 puan) tarafından
Aynen ya ne olacak cok merak ediyorum
0 oy
(3,239 puan) tarafından

Aman bununda oyuncak ettiler ya nasıl iş anlamadım 

O zaman yanlış teşhis konuldu o kadar insana boşa hap kullandılar o zaman şikayetçi olsalar yeri var milletle dalga mı geçiyolar bu ne ya:angry:

(1,390 puan) tarafından
Eğer ortada gerçek bir şey olsaydı dediklerini yaparlardı bence..
(3,239 puan) tarafından
Ne yaptıklarını bilmiyolar ki herkes dışarda geziyor ediyor ama avmler açık restorantlar cafeler kapalı mantığa bakar mısın hangi psikolojiyle karar verdiler acaba
(1,390 puan) tarafından
Ekonomik çöküşümüz isteniyor..
(3,239 puan) tarafından
Batti zaten ne zaman yükseldi ki çöksün ekonomi
(1,390 puan) tarafından
Bunlar daha iyi günlerimiz
0 oy
tarafından
İnfluenza olanlara da mı o ağır hapları ve tedavileri uyguluyorlar o halde..
(1,390 puan) tarafından
Dediğinden o anlaşılıyor açıkça
0 oy
tarafından
3 4 gün önce haberlerde izledim adam 4 tane test yaptırmış aynı günde 2si pozitif 2si negatif çıkmış ben artık neye şaşıracağımi şaşırdım 
tarafından
Bizim bir tanık var adam da hep pozitif çıkıyor taşıyıcı diyolar adama kanının da falan da çıkıyormuş
tarafından
Bilmiyorum ya neye kime inanacagimizi allah sonumuzu hayır etsin valla
(1,390 puan) tarafından
Ne testi yapıyorlarmış ki? %100 doğru sonuç veren test mi varmış ellerinde
tarafından
Yabancı bi adamdı canım yurt dışında yapılmış corona testi işte adamda şaşırdım diyodu aynı gün içinde yapmışlar bu 4 testide
(1,390 puan) tarafından
Tuhaf vallahi
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Ayy ciddi mi öyle mi demiş
(1,390 puan) tarafından
Evett son açıklamasını izleyebilirsin
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Ayy koca yaz beac partileri doldu taştı korona ile kimse sesini çıkarmadı sırf ekonomik yönden turistler katkı sağlıyor diye. Bodrum da tek bir turistte bile maske yoktu ceza yazani da görmedim. Şimdi kış geldi bu corona tekrar gündemde madem yazın neden bu hale gelmesine izin verdiler 
(1,390 puan) tarafından
Çünkü ortada böyle bişey yok bence. Sosyal mesafe +maske para cezası diyip 10 kişiyle dipdibe asansöre binenlere sormak lazım ne oluyor diye..
0 oy
(28,686 puan) tarafından
:D şaka diyin lütfen bakanimm sen bize naptiiiin 
(1,390 puan) tarafından
Malesef değil :))
(28,686 puan) tarafından
O zaman niye ortaligi velveleye vermisler :))
(1,390 puan) tarafından
Yeni normal düzen geliyor ondan yakında çıkar kokusu
(28,686 puan) tarafından
Var bi bit yenii dur  bakalim
0 oy
tarafından
Ikisi arasın da dağlar kadar fark var virüs olduğun da her yerin ağrıyor nefes darlığım oldu giripte nefes darlığı mı oluyomuş öksürüğüm olmadığı halde ara da öksürünce iç organlarım acıyodu resmen onlar da tam bilmiyor ne olduğunu ama virüs le grip çok farklı şeyler yaşayan bilir
(1,390 puan) tarafından
Zatürre olabilir misin acaba grinin ağırı? Benim babam da zatürre geçirdi aynı dediğin gibi ciğerden öksürür yataktan kalkamazdı. İğneler fln derken çok şükür geçti. Tabi bu covd öncesiydi...şimdi olsa covd olurdu adı
tarafından
Tomografi çekildi 2 kere temiz dedi kan tahlillerim de temiz cıkıyo ateşim olmadı hiç ağır geçirdim ben hala da nefes darlığım var eskisi gibi olamıyo insan çabuk yoruluyosun
(1,390 puan) tarafından
Verdikleri ilaçları kullandın mı?
tarafından
Emzirdigim için vide çarpıntı yaptığı için kullanmadım
(1,390 puan) tarafından
Anladım  geçmiş olsun. Genelde ilaçların ciğere pıhtı attığı gibi yazılar okumuştum o yüzden sordum..
0 oy
tarafından
Neye inanacağımızı şaşırdık 
(1,390 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
tarafından
Biz öyle diyince yobaz olduk boşvermiş olduk cahil olduk. En başından beri öyle olduğu belliydi korona cıktı çıkalı millet gribi unuttu. Sanki korona yokken kimse grip olmuyordu. Hangi grip olan sabah 8 akşam 8 olmak üzere günde 16 hap kullanır. ? Eskiler grip olana şifayı kaptın derlerdi. Bilirlerdi ki grip şifadır vücuttan toksinleri atmak için güzel bir çıkıştır. Neyse Rabbim ölenlere rahmet etsin 
(1,390 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin..
Öyle bir korku saldılar ki milletin içine millet ruh hastası oldu pskilojisi bozuldu. Eve kapattılar D Vitamini eksikliğinden hastalıklar arttı.. Çok karışık şeyler dönüyor bence
(2,080 puan) tarafından
Aynen arkadaşımın annesi yakalandı kadına günde 8 tane ilaç zorunluğu verildi 8 tane ilaç nedir ya o kadın düzeleceği varsa da düzelmez bn şok oldum kullanilan ilaç sayılarıni duyunca off off bizim başımıza ne geliyorsa bu haddinden fazla ilaçtan aşıdan geliyor hiç doğal yolu da deneyelim yok hemen ilaç iğne Sanki çok işe yarıyorda onlarda daha beter kalıntı bırakıyor insanda
(1,390 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(30,442 puan) tarafından

He he eyice abarttirlar

0 oy
(1,346 puan) tarafından
Kimin ne dediği belli değil devlet çok sey saklıyor yada kendileride birşey bilmiyor ortalik karışık simdide haberlerde cıkıyor adam 1 günde 2 test yaptırmış biri pozitif biri negatif çıkmış yurt dışında çok zengin ve tanınan bi adam var o 4 kez test yaptırmış aynı gün ve 2 pozitif 2 negatif şuan korona var diyende yok diyende çok fazla resmen Allaha emanetiz 
0 oy
tarafından
Eşim başından beri diyordu bu virüsü gripten ayıramiyorlar diye...

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,486 göst.
0 oy
2 cevap 548 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 611 göst.

Kategoriler

1,502,613 soru

24,534,337 cevap

360,123 kullanıcı