Her sabah 7.30da basliyor gece 2-3e kdr atom karinca gbi teyzemi görseniz yerinden kalkamiyo , napiyo yukarda merakmdan ölcem , sanki elndeki herşeyi kasten yere atiyo tepemde koşuyo tepiniyo gümgüm biyerlere vuruuo, durmuyo ya bi saniye durmuuo başim çatliyo artik , agladim iki uc defa.sinirimden uyardik tersledi bizi , kıs geliyo bebek olck bi yere çikamam şuan , Allahim sabir versin , kiraciyiz diye mi bu muamele bedavami oturuyorm sanki Allahimmmm evi olmayan herkese ev nasip etsin hamiş dostlarim bi oda olsun benim olsun ya (36+2)
Canım eski binamı eviniz eski binalarda ses yalıtım olmadığı için en ufak ses aşağı geliyor bizim binada öyle sesler olduğu gibi geliyor yürüse bile duyuyorum aynı şekilde Bizimki de aşağı gidiyor hatta bizim kapımıza dayandı altaki amca ses geliyor diye terlik bile giymiyorum düşün aşağı tak tak sesi gitmesin diye
Bizim yeni bina herkesin sesi geliyor hatta yan apartmanla birleşik onların bile geliyor özellikle gece çok rahatsız edici oluyor
Bizde de durum aynı canım. Bi de bizim apartmanda ses yalıtımı süper olmasına rağmen duyuluyo. Sabah uykumdan onun sesi ile uyanıyorum, sağolsun sayesinde alarm falan kurmama gerek kalmıyo. Ikimizin de kendi evi, dikkat etmekten başka yapacak birşey yok ama çok birşey de diyemem çünkü benim alt katımdaki teyze de benden şikayet etse hakkı var misafirlerim çok oluyo. Karşılıklı anlayış içinde geçinip gidiyoruz.
:)))) ben olsam cemkiririm valla.
Siz belliki iyi uyaramamissiniz . Polisi yada zabıtayı ara ses yapıyor de. Gelir uyarır kadını.
Benim üst komşunun da 3 çocuğu var çıkarmadıkları ses kalmıyo evin icinde sürekli koşturmaca misafirleri de eksik olmuyo biz bişey demedik ama içimden oğlum doğsun görürsünüz siz deyip kendimi teselli ediyorum canım bebisim ağladığında ağla oğlum ağla içine atma dicem :))
Benimde eski evimin üst komşu sabahın 5inda yuksek ses müzik acar gürültü yapardı birgün bende ondan onca gürültü yaptim yükses ses müzik açtım daire kapısını da açıp temizlik yaptim sabah şikayete geldi bende ağzının payını verdim ondan yapmamisti
Amin canım inşallah herkesin küçükde olsa başını sokacağı kendi evi olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok zor kiracı olmak canım Allah kolaylık versin sabır versin bol bol canım
Allah herseyin hayirlisini versin, anlayışsız komsu zor. Biz aile binasindayiz, kendi evimiz olmasina ragmen cok dikkat ederim bu tur seylere kimse benden rahatsiz olmasin isterim. 3 cocugum var, saat 22;30 dan sonra sessiz olmalarini tembihlerim tv sesini kisarim. Kuuck kizim bir yurume hiy edinmis ayaklarini yere vura vura yuuryor bazen bacaklarini kiricam diyorum. Sabah 05:45 uyanirim kizim okula gidince mutfakta cok sessiz kahvalti hazirlarim. Saat 10a kadar elektirik supurgesi açmam, Gece hic bir zaman çamaşır mak açmam. Altta kaynanamlar var, onlar var diye rahatsiz etmem gerekmiyor. Cocuklari cok rahat birakmiyorum, olurda bir gun kiraya çıkarız dunya hali serbest olmasinlar :)
Ev sahibinize soyleseniz uyarsa belki etkisi olurdu. Kotu oluyor boyle şeyler ya biz de kiraciyken ev sahibinin tuvaleti bizim yatak odasının yanındaydı afedersiniz işediginde cok net şekilde duyardık insan kotu oluyor :(
Amin canım üst katındaki benekli biri için sesli olursa sıkıntı. Canim şey yapsan belki ilgi çekmeye calisyordur çay yap yada cayin yanına biseyelr yap teyzeyi çağır arkadaş olursan yapmaz hem yalnız Hayır olur
1,493,870 soru
24,407,079 cevap
350,611 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın