0 oy
1,623 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,136 puan) tarafından

Yarın topluca dogursak ne var ne güzel hediye olur babalarımıza❤ bide iyice miskinlik çöküyor kalkmayı canım istemiyor ne yemek yapicam onu bilmiyorum ağrım sancim olsa da dolansam öyle oda yok ne yapıcaz böyle bebeğimin kilosu normalinden yüksekti şimdi günü gününe olmuş sadece 2 hafta öne çıkmışız üşengeçlikten bebegiminde kilosu yukselmicek:(35.6

5 Cevaplar

0 oy
(7,126 puan) tarafından

imagennasıl guzel anlatmis suanki durumumuzu demi :)))

(6,136 puan) tarafından
Aynen öyle valla. Çarşıya çıkacaktım gözüm yemedi aile hekimi 15 dk yürüyebilirsin ödemin çok dedi. Ona rağmen gidecektim napiyim sıkıldım evde ne yemek yapacam bilmiyorum bilsem de canım istemiyor pufff
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatlim daha erken ki niye acrle ediyorsun. Ne kadar dursa kardir. Kimi anne 42 ye kadar bekliyor onlarin daha zor. Ustelik evde hamilelik geciriyorsun . Yatmak zorunda kalan bir suru hamile var
(6,136 puan) tarafından
Bende öyleyim dün aile hekimine gittim 15 dk yürüyebilirsin yatacan ödemin çok dedi çarşıya gidecem sıkıldım ama yürüyünce bebek kasiliyor o kasinlinca ne oluyor yani ne yapıyor icimde
tarafından
Dikkat et o zaman canım. Son zamanlarin aman dikkat et
0 oy
tarafından
Valla çocuk doğuncada ne zaman büyüyüp gece uycam diyorsun☺☺☺☺☺
(4,876 puan) tarafından
Kesinlikle ☺☺☺
tarafından
Aynen bende hamileyken öyleyidim ama şuan yemek yerken uyuyorum ayakta dolaşırken uyumayı öğrendim ☺☺☺
(4,876 puan) tarafından
Bende öyleyim yemek yerken masada uyuyakalmışım  eşim kaldırdı hadi yat diyo ama nasıl gülüyor ☺☺
(6,136 puan) tarafından
Bir zmnlar sizde benim gibiydiniz bende olacam sizin gibi :D
tarafından
Aynen sende öyle olacaksın az kaldı buglem bugra☺☺Hatice ben artk yemk yemeyi unutuyorum valla kaynanama diyorum bana yemek falan deme çocuğa bak ben uyuyum yeter diyorum valla artk gözümün onu kararıyor duseck gibi oluyorum
0 oy
(757 puan) tarafından

Bende anlamadim iki hafta ondeydi hep kilosu fazla fazla cikiyodu bu hafta 2700 cikti 3 olaydi bari  :ermm:

(6,136 puan) tarafından
Benimde 2680 doktor iyi dedi ama 2 hafta önde olmasına rağmen düşük
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Kuzum firina baharatli patates at bide yanina cacık miss gibi olur 

Bi silkelem kendine gel bi cay demle termosa kat esinle bi sahile yada bi oarka gidin icin salincaga bin cok iyi gelicek emin ol
(6,136 puan) tarafından
Ne güzel dedin valla parkta iyi olur öyle mi yapsam ki konyadayim canım yakınımızda park var kek de canım istiyor
(2,483 puan) tarafından
Aynen kiz kalk kendine gel bi silkeler ne varsa evde yap bide kilim al git parkta oturup yiyin cok iyi geliyo valla donustede bi dodurma yersiniz oh miss

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 469 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 214 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde nefisesultan1 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu

410,474 soru

12,346,536 cevap

40,177 kullanıcı

Kategoriler