Çamaşırları takıyordum kızımda oyuncak kutusundaki,oyuncaklarla oynuyordu erkek kardeşim yanındaki her çamaşırı aşmadan bi bakıyordum sürekli son bitane kala tam takarken bi kutleme oldu kafamı çevirdim bi,baktım kızım boydan boya uzanmış yatıyor üstünde oyuncak kutusunun kapağı çok agladixneyse sakinlestirdim sonra yürütece bindirdim eline de salatalık verdim unutsun düştüğünü,diye birden gözleri kapanır gibi oldu sonra kafası düşmeye başladı hemen seslendim kafasını kaldırıp bakmadı bile sonra kucağıma aldım titremeye başladı ağlaya ağlaya eşimi aradım geldi hem doktora götürdük en yakın acile kafasına baktı yara varmı diye bide kağıt verdi elime bunlardan biri olursa 24 saat içinde hemen hastaneye götür kâğıtta uyku hali diyor kafa düşmesi gözlerin kapanması uyku hali olmuyormu anlattım ama bastanmi saldı anlamadım şimdi iyi kızım çok şükür 3 saat uyuyamadım şimdi uyutuyorum yıkadım da eşimde o duruma ne dedi dedi bende hiç bisey demedi dedim oda ne yapcağını şaşırdı şimdi sürekli konturol atında tutuyorum davranışlarında farklı bisey varmı diye