0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Dün aksam mecburiyetten yardım istedim kac kisi yardımcı olucaz dediler ama sonradan hep vaz gectiler oysa o kadar sevinmistim kii neden böyle hayal kırıklığına ugratiyorsunuz sözüm sadece tüm bilgileri isteyip yada yapicam diyip vaz geçenlere :(

12 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından

En İyi Cevap

yardımcı olucam diyip bilgileri alıp sonradan vaz gectiler o yüzden üzüldüm yoksa haklısınız hepiniz kimse güvenmek yada yardım etmek zorunda değil :(

-Reklam-
+3 oy
(1,800 puan) tarafından
Çünkü burda insanların iyi niyetini suistimal eden benden ondan bundan yardım alıp başka sayfalarda satan yada gayet maddi durumu iyi olupta yardim isteyenler var bu yüzden kimse kimseye hele de tanımadığı birine güvenemiyor ! Allah yardımcın olsun ✨
(7 puan) tarafından
Allah razi olsun  bir yandan haklisiniz ama boyleleri yuzunden gercekten ihtiyaci olana da yardim edilmiyor belki onlar oyle yapmasaydi bugun biri bana yardim ederdi
+1 oy
tarafından
Postun kapanmadan yaziyim. 
tarafından
Bak canım kimse kimseye güvenemiyor malesef eğer dediğin gibi zor durumdaysan Allah yardımcın olsun inşallah Allah sanada çocuğuna da hayırlı rızık kapıları açsın.
Ama burda yazmak yerine bulunduğun ilçenin belediyesine ve kaymakamlığına başvurursan çocuğunun mamasını ve bezini devlet karşılıyor 1 buçuk yaşına kadar artı eşin işten çıkarıldığı için yardım da talep edebilirsin gidip başvuru yap gelip eve bakıp yardımcı olurlar bu şekilde 1 ay bez verse biri diğer ay yine zor durumda kalırsın mutlaka belediye ve kaymakamlığa git dilekçe yaz bez mama ve erzak yardımı talep et inşallah güzel sonuçlar alırsın.
(7 puan) tarafından
Basvuru yaptim eve gelip bakilmadi icerde alacagi para var esimin şuan cok zordayim o yizden mecburiyetten istedim
+1 oy
tarafından
Burda çoğu insanın iyi bitti suistimal edildi kimse guvenemiyo artık 
(7 puan) tarafından
Oyleleri yuzunden bugun yardima muhtac olanlara da kimse yardim etmiyor
+1 oy
(6,974 puan) tarafından
Baska hesabin var mi burada? Varsa ortaya cikiyor zaten ve burada ben dahil cogu kisiyi kandirmaya kalktilar, son anda bir arkadasin uyarisiyla vazgectik.sen boyleain demiyorum asla, yanlis anlasilmasin, sadece ayni endiseyle vazgecmis olabilirler. Belediyeye filan basvurmadin mi canim?
(7 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşmaya başvurdum ama sonuç çıkmadı öyleleri yüzünden bugün kimse yardıma ihtiyacı olanlara inanmıyor
(6,974 puan) tarafından
Oyle maalesef Allah yardimcin olsun
+1 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım bu koronodan herkesin maddi sıkıntısı var  birde  yalandan post açıp  yardım  istendeyenden dolayı  burası  öyle  yardım etmek için güvenilir biryer değil allhim yardım etsin sana
(7 puan) tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
(6,920 puan) tarafından
Burda birine güvenmek sırtından bıçak yemek gibi.

Biz burda yardım yapalım dediğimiz insanın yapılan yardımları alıp sattığını gördük insan görmeden güvenmiyor ki. 
(7 puan) tarafından
Oylelleri yüzünden bugün yardıma ihtiyacı olanlara kimse inanmıyor :(
0 oy
(4,856 puan) tarafından
Ne yardımı anlamadim
(7 puan) tarafından
Cok zor durumda kaldim burda borc bez falan istedim o :(
0 oy
(2,983 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun cnm benim keske turkiyede yasasaydimda yardim etsrydim :ermm:

(7 puan) tarafından
Allah razi olsun ablam bebegimin gce mamasi yoktu verim sütüm uzuntu yapmaktan azaldi bebegimi doyuramadim bezi bitti kimse inanmadi ailelerimiz kactik diye destek olmadilar :(
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Cok uzuldum yaa.Kas orda olsaydimda yardim edseysim.bebek kiyafetleri cabuk kuculuyor .yardim edin sevap.Allah seninde yardimcin olsun:(((
(7 puan) tarafından
Allah razi olsun ablam ama inanmadilar bana
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Buradan birine güvenip yardımda bulunmak çok zor senin için demiyorum ama iyi niyeti suistimal eden çok insan var. O yüzden ben gözümle gormeden inanamam 
(7 puan) tarafından
Ablam oyleleri yuzunden yardima muhtac olanlara da inanmıyor kimse :(
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Kimseye güven olmaz bu zamanda bacım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 555 göst.
27 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 944 göst.
12 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 553 göst.
20 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,463 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,097 soru

24,410,162 cevap

350,843 kullanıcı

...