0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Okuyanlar hatırlar . Komşum var demistim eve dalan tuhaf kadın . Küsmüş bana hanım efendi. gündüz dışarı çıkıyordum çöp atmaya ben ayakkabımi giyerken o asansörden cikti yüzume bile bakmadi. Ya bu salgında iki ay olmuş taşınali lohusa halimle niye onlara gitmemisim niye sokağa cikmamisim niye eve almamisim deli mi ne . Selam verir alırim anca sadece . Niye evime alayım.

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kurtulduguna sevinmelisin :) 
(3,799 puan) tarafından
Aynen ya sorma . Komşuluk iyi bişey ama bunun ki komşuluk değil yüzsuzluk iki ay lik komşuyuz surda hesab soruyo niye eve almiyonuz diye hastalıktan niye korkuyonuz diyo . Tobe tobe ay çok sinir bozucu ya.
-Reklam-
0 oy
(12,761 puan) tarafından
İyi olmus boşver muhattap bile olma
(3,799 puan) tarafından
Herşeyin bı yolu yordamı vardır yani . İki ay olmuş geleli bu salgında bide müsait değiliz dedimiz halde eve dalması bide almadım diye tavır yapıp hesab sorması akıl li işi değil
(12,761 puan) tarafından
Boşver bende sevmem öyle insanları iyi olmuş dedigin hak etmiş
0 oy
tarafından
İyi kurtulmuş sun işte boş ver kussün
(3,799 puan) tarafından
Aynen canım sorma
0 oy
tarafından
Aman canım boşver takma kafana
(3,799 puan) tarafından
İnşallah karşılaşmaz yiz bidaha . Çok itici ya. Selam verdik borçlu çıktık
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Hasbam çok fifi deseydin canım :-)
(3,799 puan) tarafından
Kırk yaşında kadın bide . Ay May diye konuşması gart sesi ile Allah'ım :/ sinir bozucu bişey
(7,436 puan) tarafından
İyi olmuş kurtulmussun sanki onlar gel deyonce gelecen git deyince gideceksin herkesin kendi hayatı var
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Dusunceli bi insan olsa zaten lohusa kadinin evine gelmez
(3,799 puan) tarafından
Kapıyı acana kadar çaldı alacaklı gibi. Müsait değiliz diye seslendik bide iki bişi dicem açın az deyip hopp atla içeri . Ne münasebet  tobe ya rabbi .
(4,234 puan) tarafından
Hic sevmem oyle rahat insanlari benimde karso komsum oylede virus var diye gelemiyo korkudan yoksa Allahin gunu gelirdi cat kapi
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Salla ya benimde ilk zamanlar komsum evime girmeye calisiyirdu, esim evde dememe ragmen hemde...yuz vermedim tabi. Suursuz insanlar ya
(3,799 puan) tarafından
Aynen kız . Evde dedik o akşam gene de girdi yüzsüz. Aynı kendi evine girer gibi
(6,974 puan) tarafından
Kusmesi iyi olmus :)) benimkide bana küs hali cirpma dedigim icin
0 oy
tarafından
Ayy sevin bence))))) 
(3,799 puan) tarafından
Burnumun dibinde olmasa bide

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 751 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir...Damla (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 731 göst.
0 oy
7 cevap 681 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 1,022 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,448 soru

24,429,735 cevap

352,401 kullanıcı

...