Ay eşime karşıydı en saçma kıskançlığım. Yeni tanıştığımız dönemlerde 5 yaşındaki amcasının kızından kıskanmıştım. Öyle bi bahsetmişti ki kızdan bi an kendimi kıskançlıktan trip atarken buldum oda beni 2 buçuk yaşındaki yeğenimden kıskanmıştı beni yanaktan öpüyor diye
bn hc anlatmim bilee piskopat kiskanyrm esimi asla paylasamiyrm coluk cocuga bile oda braz ole bn daha cokk nkdar belli etmemeye clissamda bazen patlak veryrm
Bende hem cinsinden kıskandıydım şimdi düşündümde niye kıskandım bilmiyorum
Ben kıskanmıyorum sanırım Eşimde kiskanilcak bir davranışta hiç bulunmadı 7 bucuk yıl sevgililik 2 yil evlilik sureciyle 9 bucuk yıldır birlikteyiz bir hata yaparsa kapının yolunu biliyor
Hakkı Bulut'un bi şarkısı vardı henüz 3 yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kiskaniyorum o geldi kız aklıma allah seni ne yapmasın emi el kadar bebeden ne kiskancligi kizzz
Yaa benim görümcem var eşimden bir yaş küçük çok yılışık biri gider gelir öper mırc mırc sarılır birde benim yanım da daha cok yapıyor normalde öyle bir düşkünlükleri yok telefonda bile nadir konusurlar ama öyle yapınca cok sinir oluyorum
Aslında bunun adı kıskançlık mı bilmiyorum amaaa eşim eltimi 7/24arıyor bir yere gitsek hemen haberi olur e ben bu eltimi hiç ama hiç sevmiyorum bu kıskançlık mııııı?
Aynisi bana oldu hala daha o cocugu sevemem kendime cok kiziyorum ama elimde degil 5 yildir bi turlu sevemedim yigenini esim cok seviyor diye ama cocukta cok saygisiz ve itici onunda etkisi cok bendee
Düşündüm de hatırlamadim. Olmamış demek ki eşim çok asik süratli görünür .kolay kolay kimseyle iletişim kurmaz hele kadınlarla hiç kurmaz.esim göreve gitmeden görevde olan arkadaşı birşey rica etmiş evlerine bırakilacakmis. Esim de fatosa soylerim o birakir demis. Yakın oturuyoruz o kişilerle.Aksam geldi bana söyledi gittim verdim geldim. Böyle birini başkasından kıskanmam ben :)
1,509,493 soru
24,632,143 cevap
365,186 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın