0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şöyle anlatım ne olur yardımcı olun bana 4 aylık kızım gazı tuttu mu evde aglar ama dıger turlu evdeyken krızlere hıc gırmez oynarız guler falan ama arabaya bındıgımız an krıze gırer hanı bınmemızle aglaması bır olur azonce esımın arkadası bızı hastaneye goturdu agrısı yok kızımın evde ıyıydı arabaya bındım basladı adam dıyor vala normal degıl kesın baska sebebı var dıye hanı hemen herkrs dıyor normal degıl hastalıgı var ama bu bebek dun mesela aksam 10 da uyudu gece 2 de artık kendım uyandırdım zorla gaz damlası falan verdım altını degıstım hanı hasta bebek nıye sadece dışarda krıze gırsın evde nıye hıc oyle degıl uyur falan evde sadece gaz sancısı tutar aglar krıze gırer ama dışarı cıktıgımızda anında karnı şişiyor davul gıbı ve fılm cektırdık onceden doktor demıstı ıcı dolu gaz dıye baskada cok sukur bır sorunu yok anne sutu tek alıyor ve kılosu her seyı cok ıyı ama nıye dışarı cıkınca boylr bu yuzden herkes  hasta dıyor kaldıramıyorum artık hasta dedıklerınde cunku evımızın ıcınde gayet mutlu cocuk gulme seslerı normal konusmaya calısmaları falan var gece uyur sabaha kadar ıkı defa falan kalkar o da acıkır emzrırım uyur yanı

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bazı bebekler evcil hatta çocu dışarı çıkınca yada başka Bi eve gidince yaparlar söylediklerini bunun hastalıkla bir ilgisi yok 
tarafından
Aynen bak baskasının evınde de boyle oluyo ne bılım oyle dıyorlar uzuluyorum aç diyen bıle var ama sütüm yetiyo 7600 kılo  yanı doymasa yetmese kılo alamaz ki
tarafından
Herkes çok biliyor zaten maşallah kilosu da gayet güzel kimseyi umursama
tarafından
İşte canım sıkılıyo oyle dıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dışarıya alışkın değildir  korkuyo dur arabanın sesinden gürültüden..benim bebeğim 1 yaşında hala korkuyo arabaya binince biraz hassas Bi bebek
tarafından
Bende oyle dusunuyorum cunku arabaya bınınce boyle bak geldık ındıgımız an sustu sımdıde uyuyo bır saattır
tarafından
Dışarıya alışmadığı için korkuyo normal bence
tarafından
4 aydır alıştıramadım zaten mecburı durumlarda cıkıyoruz
tarafından
Bu yasaklarla braz zor alışır zaten. Geçen yıl benim ki yabancı birini görünce bile aglıyodu bazı bebekler  böyle kafana takma
tarafından
Aynen zaten hıc cıkmayız artık
0 oy
(662 puan) tarafından
Her bebek bir olmaz cnm benim kızimda arabada sakinlesir
tarafından
Banada dıyolar butun bebekler arabada sakınleşir dıye
(662 puan) tarafından
Öyle bisey yok cnm sen bakma millete
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Dışarıya  çıkarmıyorsan uzun süre ondan yapabilir canım  hep ewe alışmış sanırım ondan  farklı geliyordur 
tarafından
Canım aslında dogdugu gunden berı cıkıyoruz hep cıktık alıştıralım dıye ama yok kotu oluyor ya bır ıkı saat duruyo sonra krıze gırıyo karnı davul gibi şişiyor
(5,946 puan) tarafından
Ah yawrum  korkuyor herhalde çok  sesli  ortam  olduğu için  canım  benim  yaa alışır insallh canım  bunun  hastalıkla  alakalı olduğunu düşünmüyorum
tarafından
Bende diyom hasta olsa saatlerce uyur mu
0 oy
(122,992 puan) tarafından
Post ciksinn
tarafından
Allah seni ya:)))
0 oy
tarafından
Ya benim bebeğim de 5 aylık başka bir eve gittimizde annem kaynanam fark etmez devamlı ağlar veya bize biri gelsin susturmak mümkün değil kucak istemeyen bebek kucaktan inmez huzursuz olur demekki evi ve yanlizligi seviyor hastalıkla alakası yok
tarafından
Aynısı benımkıde yıne dışarda ıyı bıraz ama kapalı bır alana gırdık mı baslar
0 oy
(404 puan) tarafından
Benim kızım önceden öyleydi akli kestikçe düzeldi dışarı çıkmak istemezdim ..ve bebeğin kolik bebekse kalanlık ortam sevmezler değişik yer istemezler ablamın kızından biliyorum 
tarafından
Evet kolik 4 aylık gaz bıtmedı bellı saatlerde krızlerı tutar ve bellı uyuma saatlerı var
0 oy
(790 puan) tarafından
Cnm.benm oglumda öyle neşeli bi bebek ama uykusu gelince kıyameti koparir millet der bişeyi var biyeri agryor ama uykusu var dyorum yok yok diyolar anneden iyi bilemez kimse
tarafından
Aynen oyle benımkıde uykusu gelir oyle olur ya da hava alır gaz oluyor
0 oy
tarafından
Kiz bazi bebekler öyle olur evde alışıyor yanlızlığa sadece anne babayı biliyor kalabalığa girincede başlıyor ağlamaya hasta olan bebek sürekli ağlar niye dışarı cikinca ağlasın 
tarafından
Benımkı babayı goruncede aglar hep nobette cunku ıkımız tekız bı komşu var coluk cocuk gelırler alıştı onlara
0 oy
(242 puan) tarafından
Hasta diyenler ne alaka yani hastaysa bi arabada disarda mi hasta bu çocuk hoslanmiyodur korkuyordur canım arabadan belki her çovuk bir degimt
tarafından
Aynen arabada boyle ve baskasının evıne gırdıgımız an baslıyo kendı bınamızın onune geldık mı durur sankı buyu yapmışlarda bunlar hıc cıkmasın der gıbı:)))
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Bilgim yok canim belkide araba ile yolculuk yapmayi sevmiyordur sen nasılsın 
tarafından
Vala mahvoldum cannım cok cok yıprandım bu krızlerı mahvettı benı sen nasılsın durumlar nasıl
0 oy
tarafından
Kalabaligi sevmiyodur canim oglumda oyleydi 
tarafından
Aynen oyle bı evını sevıyor ya
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Arabadan yabancıdan korkuyordur yüksek ses le benim kız bı gün bı ağladı aboo anladım ki otobüs sesinden korkar mis araba da yabancı olsun korkar di görümcemon eşinden korkardı nasıl ağlardı sonra sonra atlattı bunları endişelenme geçer o arabadan kişilerden korkuyordur  
tarafından
Aynen canım ozellıkle arabaya bındıgımızde var bu durum ve baskassının evınde boyle ama genelde dışarı cıkınca karnı şişiyo hava alıyor o sıkıyor onu
0 oy
tarafından
Millet herşeyi söyler canım takma sen annesisin en iyi sen bilirsin çocuğunu hasta mı değil mi . Bebek bu ağlarda güler de her bebek bir değil neye nasıl tepki vereceklerini kestiremeyiz senin minnagin ağlayarak tepki veriyor
tarafından
Vala canım oyle dedıklerınde ben kendımı kotu hıssedıyorum cunku bır sey oldu mu basındayım hemen kızımın annem bıle bana dıyor helal olsun sadece kızınla ılgılenıyorsun dıye daha 10 gunluktuk tek basıma kaldım annem gıtmek zorunda kaldı hep tek basıma buyuttum cogu kısı cok zorlandı arkadaslarımla aynı ayda dogum yaptık hep kaynanaları annelerı baktı hep tektım ben cok kotu gunlerden gectım ama cok sukur kızım ıyı gelısımı ıyı saglıklı bu da benım ımtıhanımmıs
0 oy
(177 puan) tarafından
Benim kızımda ayniydi annemlere gittigimde avazı çıktığı kadar ağlardı sonra sonra alıştı 3 4 aylıkken di sanırım ortamı keşfediyor ya da farklı bir yerde olduğunu anlıyor ya da rahatsiz oluyor ama hasta olduğu için değil emin ol
tarafından
Aynen benım kız rahatsız oluyor ya ama bak komşum var kcocukları falan var onlara alıstı gıdıp geldık dıye
(177 puan) tarafından
Zamanla alışır ağlıyor diye goturmemezlik yapma biraz uğraşıyorsun ama sonra kalabalığı seviyorlar hic sorun yaşamıyorsun
tarafından
Zaten artık virus okadar arttı ki hepten goturemem sanırım
(177 puan) tarafından
Bizde ayniyiz dede nine kendi apartmanımdaki bir iki komsum hariç kimseyle görüşmüyoruz
0 oy
(14,407 puan) tarafından
Benim kızım da arabayı sevmiyor arabanın camini kapısını açalım susuyor 

He de geç insan sınır oluyor ama ne yapacaksın 
tarafından
Oylr vala cok sınırlemıyorum

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 548 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 671 göst.
25 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 937 göst.
0 oy
6 cevap 123 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (744 puan) tarafından soruldu

405,945 soru

12,168,008 cevap

36,631 kullanıcı

...