Kızlar şöyle anlatım ne olur yardımcı olun bana 4 aylık kızım gazı tuttu mu evde aglar ama dıger turlu evdeyken krızlere hıc gırmez oynarız guler falan ama arabaya bındıgımız an krıze gırer hanı bınmemızle aglaması bır olur azonce esımın arkadası bızı hastaneye goturdu agrısı yok kızımın evde ıyıydı arabaya bındım basladı adam dıyor vala normal degıl kesın baska sebebı var dıye hanı hemen herkrs dıyor normal degıl hastalıgı var ama bu bebek dun mesela aksam 10 da uyudu gece 2 de artık kendım uyandırdım zorla gaz damlası falan verdım altını degıstım hanı hasta bebek nıye sadece dışarda krıze gırsın evde nıye hıc oyle degıl uyur falan evde sadece gaz sancısı tutar aglar krıze gırer ama dışarı cıktıgımızda anında karnı şişiyor davul gıbı ve fılm cektırdık onceden doktor demıstı ıcı dolu gaz dıye baskada cok sukur bır sorunu yok anne sutu tek alıyor ve kılosu her seyı cok ıyı ama nıye dışarı cıkınca boylr bu yuzden herkes hasta dıyor kaldıramıyorum artık hasta dedıklerınde cunku evımızın ıcınde gayet mutlu cocuk gulme seslerı normal konusmaya calısmaları falan var gece uyur sabaha kadar ıkı defa falan kalkar o da acıkır emzrırım uyur yanı